تاریخ : یکشنبه, ۱۷ اسفند , ۱۳۹۹ 24 رجب 1442 Sunday, 7 March , 2021
0

بسته بندی سس کچاپ قابل خوردن می شود

  • کد خبر : 160999
  • 29 مهر 1399 - 11:51

یک استارت آپ از جلبک پاکت های حافظ محیط زیست و خوراکی برای سس کچاپ تولید کرده است تا از آلودگی مربوط به پلاستیک بکاهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، طبق اطلاعات موجود انسان سالانه ۳۰۰ میلیون تن زباله پلاستیکی تولید می کند که نیمی از آنها مربوط به محصولات یک بار مصرف هستند.

در همین راستا یک استارت آپ انگلیسی به نام« نوتپلا» (Notpla)بسته بندی حافظ محیط زیست برای سس کچاپ، خردل، سویا یا هر سس دیگری ابداع کرده است.

این بسته بندی «اوهو»(Ooho) نام دارد و از جلبک  ساخته شده که زیست تجزیه پذیر با قابلیت تبدیل به کامپوست است و حتی می توان آن را خورد. جلبک هایی که در یک مزرعه در شمال فرانسه  کشت می شوند، خشک و به پودر تبدیل می شوند. در مرحله بعد طی فرایندی مخصوص به ماده ای شفاف و لزج تبیدل می شوند که می توان مانند پلاستیک آن را قالب گیری کرد.

جلبک سریع تر از کاغذ یا نشاسته رشد می کند و پرورش آن نیازمند آب یا زمین  مخصوصی نیست.

این استارت آپ به طور آزمایشی با شرکت «جاست ایت»  (اپلیکیشن ارسال غذا) همکاری می کند تا از پاکت های اوهو برای بسته بندی کچاپ، سس باربیکیو و محصولات دیگر استفاده شود.

خبرگزاری مهر

لینک کوتاه : https://sayeb.ir/?p=160999

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

*

code