ورزش

مجیدی: نتوانستیم از موقعیت‌های مان مقابل پیکان استفاده کنیم/گل نخوردن آلومینیوم نشانه خوبی است


کاپیتان تیم فوتبال پیکان گفت: بازی خیلی خوبی بود اما نتوانستیم از موقعیت‌های خود مقابل پیکان استفاده کنیم.


به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، میثم مجیدی درباره تساوی بدون گل تیم‌های پیکان و آلومینیوم اراک در هفته ششم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود و موقعیت هایی داشتیم که نتوانستیم در نیمه اول از آنها استفاده کنیم. در نیمه دوم حریف تغییراتی ایجاد کرد و روند بازی عوض شد.

وی افوزد: می توانستیم پیکان را شکست بدهیم اما همین که گل نخوردیم خیلی خوب بود و امیدوارم این روند رو به رشد را ادامه بدهیم.

کاپیتان تیم فوتبال آلومینیوم اراک درباره درخشش حسین پورحمیدی در این مسابقه توضیح داد: حسین دروازه بان خوب و جوانی است که جا برای پیشرفت دارد. از وقتی به تیم ما آمده خیلی خوب کار کرده و امیدوارم این روند را ادامه بدهد. 

مجیدی درباره مصدومیت محسن ربیع خواه گفت: اطلاع دقیقی از وضعیت آسیب دیدگی وی ندارم. کل تیم از این موضوع ناراحت هستیم و امیدواریم اتفاق خاصی برای این بازیکن رخ ندهد و کنار تیم باشد.

انتهای پیام/


خبرگزاری فارس

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا