جامعه

بیمه روستایی 10 هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارد


مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: دولت تاکنون سهم قانونی خود را به این صندوق پرداخت کرده است اما در مجموع ۱۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارد.

به گزارش گروه رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس، بیت اله برقراری، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر صبح روز دوشنبه با حضور در برنامه تلویزیونی سلام صبح بخیر با اشاره به جامعه هدف این صندوق، اظهار کرد: جامعه هدف ما در کشور ۳۰ میلیون نفر است که افراد می توانند از ۱۸ سالگی عضو این صندوق شوند و تا ۵۰ سالگی فرصت عضویت را نیز دارا هستند.

وی افزود: به طور خالص جامعه هدف اصلی ما ۱۰ میلیون نفر است که با اعداد اعضای خانواده آن‌ها این عدد به ۳۰ میلیون نفر می رسد. با این حال امروز صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال و غیر فعال دارد.

برقراری ادامه داد: با استقرار دولت مردمی سیزدهم توانسته ایم جذب ۳۵۰ هزار بیمه شده جدید را شاهد باشیم که این در نوع خود، در مقایسه با دولت های گذشته معادل ۴ سال فعالیت آن دولت‌هاست.

وی با اشاره به راه اندازی قرارگاه کرامت به منظور گسترش حداکثری بیمه در جامعه هدف، بیان کرد: ما در این قرارگاه مصمم شدیم تا ۱ میلیون نفر بیمه شده جدید از جامعه هدف خود یعنی روستاییان، عشایر و کشاورزان داشته باشیم و در این راستا نیز گام های مثبتی برداشته شده است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تأکید کرد: جامعه هدف ما کشاورزان روستاییان، عشایر و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر است که این جامعه می توانند از خدمات مستمری سالمندی، مستمری از کار افتادگی و مستمری فوت بهره مند شوند.

وی با اشاره به چگونگی دریافت خدمات بیمه اجتماعی روستاییان، ابراز کرد: جامعه هدف ما می توانند با مراجعه به کارگزاری ها و دفاتر استانی اقدام به ثبت نام در این صندوق کنند و از خدمات ما بهره مند شوند.

مدیرعامل بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر درباره میزان بدهی دولت به صندوق نیز گفت: دولت تاکنون سهم قانونی خود را به این صندوق پرداخت کرده است اما در مجموع ۱۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارد. دولت سیزدهم ۱۰۰ درصد بودجه سال گذشته را پرداخت کرد و این بیانگر همراهی دولت در توجه به جامعه هدف ما است.

وی درباره اهمیت بیمه های روستایی، خاطرنشان کرد: یکی از سیاست های پیش روی این صندوق رفع فقر است و جامعه هدف ما به منظور مقابله با این عرصه می توانند از خدمات صندوق بهره مند شوند. اگر پوشش این بیمه گسترش پیدا کند می توانیم مانع فقر سالمندی و نیز افزایش میزان بهره وری روستائیان شویم.

پایان پیام/


منبع خبرگزاری فارس

آگهی
دکمه بازگشت به بالا