دانش و فناوری

انتشار قسمت دوم پرونده‌های توییتر وجود لیست سیاه مخفی را تأیید کرد

تحقیقات جدید تحت عنوان «پرونده‌های توییتر» نشان می‌دهد تیمی از کارمندان این شبکه اجتماعی، لیست‌های سیاه توییتر را ایجاد، از ترند شدن برخی توییت‌ها جلوگیری کرده و عمداً با ایجاد محدودیت‌هایی مانع بازدید برخی موضوعات پرطرفدار می‌شده‌اند. تمامی این فعالیت‌ها، بدون اطلاع کاربران انجام می‌شده است.

ایلان ماسک وعده داده بود اطلاعات محرمانه‌ای را تحت عنوان «پرونده‌های توییتر» (Twitter Files) منتشر کند تا نشان دهد حامی آزادی بیان است. در همین راستا ابتدا وی، مجوز انتشار اسنادی از توییتر را داد که نشان می‌داد این شبکه اجتماعی چگونه جلوی انتشار مقاله پسر «جو بایدن» را گرفته است. اکنون و در ادامه، رشته توییتی توسط حساب کاربری Weiss توییت شده که پرده از برخی فعالیت‌های توییتر برمی‌دارد.

براساس تحقیقات جدید پرونده‌های توییتر، نام چهار مدیر ارشد توییتر از جمله «ویجایا گاد» رئیس بخش حقوقی، سیاست و اعتماد توییتر، همچنین « یوئل راث» رئیس جهانی اعتماد و ایمنی این شبکه اجتماعی و حتی «پاراگ آگراول» و «جک دورسی» مدیران عامل سابق توییتر در این پرونده‌های جدید به چشم می‌خورد. Weiss ادعا می‌کند حساس‌ترین تصمیم‌های توییتر توسط این گروه گرفته می‌شود و آنها چنین موضوعاتی را راهبرد می‌کرده‌اند. وی همچنین اضافه می‌کند، فعالیت این گروه‌ها ظاهراً خارج از دسترس ناظران و فرآیندهای موجود استاندارد بوده است.

Weiss برای اثبات ادعاهای خود، اسکرین شات‌هایی را به اشتراک گذاشته است که نشان می‌دهد چگونه برخی حساب‌های کاربری توییتر، محدود می‌شوند.

پرونده‌های توییتر: از لیست سیاه مخفی تا ایجاد محدودیت در افزایش تعداد بازدیدها

ایلان ماسک، مالک جدید توییتر پیشتر اعلام کرده بود یکی از دلایل اصلی خرید این شبکه اجتماعی، ایجاد محیطی برای تمامی کاربران با سلایق مختلف است تا بتوانند ایده‌های خود را به راحتی مطرح کنند و آزادی بیان در این پلتفرم به معنای واقعی اجرایی شود. از زمان ورود به توییتر، ایلان ماسک تصمیم‌های پر سر و صدایی برای توییتر گرفته است.

اکنون جزئیات بیشتری درمورد عملکرد تیم داخلی توییتر، قبل از تصاحب این شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است. رشته توییتی توسط حساب کاربری Weiss توییت شده است که نشان می‌دهد، تیم‌هایی از کارمندان توییتر، بلک لیست یا همان لیست‌های سیاه این شبکه اجتماعی را ایجاد می‌کرده‌اند. همچنین این تیم‌های کاری از ترند شدن برخی از توییت‌ها جلوگیری کرده و به عمد نمی‌گذاشتند برخی توییت‌های مربوط به موضوعات پرطرف در این شبکه احتماعی بتواند بازدید خوبی بگیرد. تمامی این فعالیت‌ها بدون اطلاع کاربران توییتر و به صورت محرمانه انجام می‌شده است.

توییتر با استفاده از Visibility Filtering، سعی کرد جستجوی برخی اکانت‌ها را مسدودکند تا دسترسی به توییت‌های چنین حساب‌های کاربری محدود شوند. Weiss می‌گوید توییتر مانع نمایش برخی پست‌های پرطرفدار می‌شود و محدودیت‌هایی را در به نمایش درآمدن آنها ایجاد می‌کند.

حال باید دید در ادامه، پرونده‌های توییتر چه اطلاعات دیگری را فاش می‌کنند.

منبع دیجیاتو

آگهی
دکمه بازگشت به بالا