شهرستان ها

اشتغال ایجاد شده دقیق و قابل رصد در سامانه‌های ملی است

اردبیل- معاون صندوق کارآفرینی امید گفت: اشتغال ایجاد شده از طریق پرداخت تسهیلات کم بهره صندوق کارآفرینی امید دقیق بوده و قابل رصد از طریق سامانه ملی است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا دوست‌محمدی ظهر دوشنبه در آئین افتتاح همزمان ۱۶ هزار طرح اشتغالزای صندوق کارآفرینی امید در اردبیل اظهار کرد: همزمان با ایام‌الله دهه فجر ۱۶ هزار طرح اشتغالزا توسط صندوق کارآفرینی امید که مورد حمایت بانک قرار گرفته، به بهره‌برداری می‌رسد تا فرصت اشتغال ۴۸ هزار نفر را با سرمایه‌گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان شاهد باشیم.

وی تصریح کرد: در سطح کشور ۳۰ هزار طرح تولیدی به ویژه کسب و کارهای خرد و کوچک مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید است که این طرح‌ها زمینه اشتغال ۱۰۰ هزار نفر را فراهم کرده است.

معاون صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه در استان اردبیل نیز ۶۸۲ طرح در ایام‌الله دهه فجر با حمایت و پشتیبانی صندوق به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: این طرح‌ها با پرداخت تسهیلات ۱۱۴ میلیارد تومانی صندوق اجرایی و عملیاتی شده تا فرصت اشتغال یک‌هزار و ۹۷۵ نفر در استان اردبیل فراهم آید.

دوست‌محمدی افزود: در طول سال از محل تبصره ۱۸ صندوق به احیای صنایع و واحدهای تولیدی غیرفعال کمک می‌کند تا فرصت اشتغال بیشتر در استان‌های مختلف فراهم آید که حمایت از طرح‌های اشتغالزای زنان سرپرست خانوار جز رویکردهای آنها است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: برای ۳۷ هزار طرح اشتغالزایی که در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد، اشتغال مستقیم ۱۰۰ هزار نفر پیش‌بینی شده و همین روند در سال آینده با قوت و قدرت بیشتری ادامه پیدا می‌کند.

دوست‌محمدی سیاست دولت سیزدهم را برقراری عدالت در ابعاد مختلف اعلام کرد و ادامه داد: صندوق پیشرفت و عدالت در کنار همه برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها در استان‌ها شکل می‌گیرد تا فعالیت‌های گسترده‌ای را در حمایت از طرح‌های تولیدی و صنعتی شاهد باشیم.

وی اضافه کرد: این صندوق طرح‌های پیشرو را مورد حمایت قرار می‌دهد و سقف تسهیلات پرداختی برای طرح‌های معرفی شده به صندوق چهار میلیارد تومان است که انتظار می‌رود با این منابع، واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل به چرخه تولید بازگردند.

دوست‌محمدی سیاست صندوق را حمایت از طرح‌های اقتصادی خرد، کوچک و متوسط بیان کرد و گفت: در کنار تداوم پرداخت تسهیلات و وام‌دهی با شرایط سهل، رصد اشتغال انجام شده نیز از دیگر رویکردها است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: بر اساس ارزیابی و نظارتی که بر طرح‌های تولیدی در مراحل پرداخت تسهیلات انجام می‌شود، از طریق سامانه رصد نیز اشتغال ایجاد شده مورد دقت و پایش قرار می‌گیرد تا کمترین انحرافی را در پرداخت تسهیلات شاهد نباشیم.

دوست‌محمدی تصریح کرد: صندوق کارآفرینی امید بزرگترین صندوق در حمایت از کسب و کارهای خرد و متوسط در کشور است و تمام سعی این صندوق بر این بوده تا با حمایت از تولید و پشتیبانی از طرح‌های با نوآوری، دانش‌بنیان و صادرات‌محور بتواند حرکت مؤثری را انجام دهد.

وی افزود: در سال‌های اخیر و با شکل‌گیری دولت سیزدهم صندوق فعالیت‌های خود را در حوزه‌های صنعتی، تولیدی، خدماتی و طرح‌های اشتغال‌آفرینی کوچک و خرد متمرکز کرده و سعی جدی بر این است تا در استان‌های مختلف این اقدامات با همراهی مسئولان به شکل مستمر ادامه پیدا کند.

دوست‌محمدی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: صندوق در پرداخت تسهیلات به سه بخش صنعت، معدن و خدمات توانسته در یک سال اخیر حرکت‌های مؤثری را انجام دهد تا با فعال شدن واحدهای تولیدی امکان صادرات آنها نیز فراهم آید.

وی معرفی طرح‌های اشتغال‌آفرینی از سوی دستگاه‌های اجرایی مختلف را منطبق بر رویکردها و سیاست‌های دولت سیزدهم یادآور شد و اضافه کرد: به دور از تمرکزگرایی سعی می‌کنیم تا در همه پهنه‌های سرزمینی و مناطق کشور اعم از شهری و روستایی از طرح‌های مختلف و متنوع حمایت کرده و اشتغال مؤثری را ایجاد کنیم.

دوست‌محمدی بیان کرد: حمایت از اشتغال جوانان، زنان و پشتیبانی از طرح‌های زنجیره‌ای و خوشه‌های تولید جز اقدامات و فعالیت‌های مؤثر صندوق است که امسال نیز ۳۷ هزار طرح مورد حمایت صندوق بوده تا با پرداخت تسهیلات ۶ هزار میلیارد تومانی بتوان به اهداف مورد نظر دست پیدا کرد.

معاون صندوق کارآفرینی امید گفت: در دولت سیزدهم صندوق کارآفرینی امید تسهیلات متنوعی را به مبلغ هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت کرده و این روند همچنان با سرعت و قوت ادامه دارد.

منبع خبرگزاری مهر

آگهی
دکمه بازگشت به بالا