حادثه کرمان جنایتکارانه و بزدلانه بود

بندرعباس – امام جمعه اهل سنت بندرعباس ضمن محکوم کردن حمله تروریستی کرمان گفت: حادثه کرمان، جنایتکاران، غیرانسانی و بزدلانه به انسانهای بیگناه بود که به شدت محکوم است.
به گزارش خبرگزاری مهر، شیخ یوسف جمالی بیان داشت: این حملات دل انسانهای زیادی را به درد آورد و ایران را داغدار این حمله وحشیانه و تروریستی کرد.
وی عنوان کرد: جامعه اهل سنت هرمزگان نیز خود را همدرد خانواده قربانیان میداند و این حادثه را محکوم میکند.
رئیس شورای عالی مدارس دینی اهل سنت و جماعت جنوب، با ابراز تأسف از این حادثه تروریستی که خون انسانهای بیگناه بر اثر سیه دلی بزدلان به ناحق ریخته شد، محکوم کرده و همدردی خود را با خانواده جان باختگان اعلام میدارم.
در انفجارهای بزدلانه تروریستی عصر چهارشنبه سیزدهم دیماه ۱۴۰۲ در گلزار شهدای کرمان و مسیر زائران سردار سلیمانی تا این لحظه ۹۵ نفر شهید و ۲۱۱ نفر مجروح شدهاند.







