شهرستان ها

استقبال از پیکر ۹۷ شهید دفاع مقدس در مرز شلمچه

اهواز – پیکر ۹۷ شهید دفاع و حماسه هفتم مهر ماه از مرز شلمچه به کشور بازمی‌گردد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیکر مطهر ۹۷ شهید تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس روز شنبه هفتم مهر ماه از مرز بین المللی شلمچه وارد خاک میهن اسلامی خواهند شد.

این شهدا از مناطق عملیاتی شلمچه، شرق دجله، مجنون، فکه شمالی و جنوبی و چیلات تفحص شده‌اند که مربوط به عملیات‌های والفجر مقدماتی، والفجر ۱ و والفجر ۶، خیبر، بدر و کربلای ۴ و کربلای ۵ و تک‌های دشمن در سال ۶۷ هستند.

آگهی
شهرستان ها

استقبال از پیکر ۹۷ شهید دفاع مقدس در مرز شلمچه

اهواز – پیکر ۹۷ شهید دفاع مقدس هفتم مهرماه امسال از مرز شلمچه به کشور بازمی‌گردد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با اعلام فرمانده کمیته جست وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، پیکر مطهر ۱۶۳ شهید دوران دفاع مقدس که اخیراً تفحص شده‌اند، در روزهای آینده از سه محور شمال‌غرب (سردشت، روستای دوله‌تو)، غرب (مهران) و جنوب (مرز شلمچه) وارد می‌شوند و مورد استقبال قرار خواهند گرفت.

سردار باقرزاده افزود: از این تعداد، ۹۷ شهید هفتم مهرماه از مرز شلمچه وارد میهن اسلامی خواهند شد.

به گفته وی، این شهدا از مناطق عملیاتی شلمچه، شرق دجله، مجنون، فکه شمالی و جنوبی و چیلات تفحص شده‌اند که مربوط به عملیات‌های والفجر مقدماتی، والفجر ۱ و والفجر ۶، خیبر، بدر و کربلای ۴ و کربلای ۵ و تک‌های دشمن در سال ۶۷ هستند.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا