بین الملل

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

رژیم صهیونیستی با نقض آتش‌بس چند منطقه را در جنوب لبنان با هواپیماهای جنگی و پهپادهای انفجاری هدف قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی ارتفاعات «الریحان» در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.

به گفته خبرنگار المیادین، جنگنده های ارتش اشغالگر همچنین منطقه «تبنا» بین شهرک‌های تبنا و «قعقعة الصنوبر» در شهرستان صیدا را هدف قرار دادند.

بر اساس گزارش منابع محلی، رژیم صهیونیستی منطقه «اللبونه» در جنوب لبنان را هم با یک بمب صوتی شلیک شده از پهپهادهای انتحاری هدف قرار داد.

آگهی
بین الملل

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

رژیم صهیونیستی مجدداً با حمله به جنوب لبنان آتش بس توافق شده با این کشور را نقض کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، رژیم صهیونیستی بار دیگر با نقض توافق آتش بس با لبنان جنوب این کشور را هدف قرار داد.

بر اساس این گزارش، در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، شهر الخیام هدف قرار گرفت.

در این حمله یکی از خانه‌های الخیام مورد هدف قرار گرفت و یک شهروند لبنانی به شهادت رسید.

آگهی
بین الملل

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان" width="" height="800">


رسانه‌ها گزارش دادند که جنوب لبنان بار دیگر هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

به گزارش ایلنا، رسانه‌ها گزارش دادند که جنوب لبنان بار دیگر هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت. 

منابع خبری از حملات هوایی رژیم صهیونیستی به اطراف شهرک «الخربیه» واقع در البقاع شمالی واقع در جنوب لبنان خبر دادند.

‌بر اساس گزارش‌های منتشر شده، جنگنده‌های رژیم اسرائیل در سومین حمله خود اطراف شهرک «بریتال البقاعیه»  را هدف قرار دادند.

 



انتهای پیام/

آگهی
بین الملل

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

جنگنده های رژیم صهیونیستی بار دیگر آتش بس در لبنان را نقض کرده و به جنوب لبنان حمله کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رژیم صهیونیستی علی رغم توافق آتش بس با حزب الله، همچنان به نقض این توافق و بمباران جنوب لبنان ادامه می‌دهد.

بر این اساس، در موج جدید توحش رژیم صهیونیستی، جنگنده‌های این رژیم منطقه بین دیر الزهرانی و حومین الفوقانی در جنوب لبنان را به شدت بمباران کردند.

تاکنون درباره خسارات و تلفات احتمالی این حمله گزارشی منتشر نشده است.

فرانسه به عنوان یکی از میانجیگران توافق آتش بس میان حزب الله و رژیم صهیونیستی که اکنون نقش ناظر بر این توافق را ایفا می‌کند بارها نقض مکرر آتش بس از سوی تل آویو را گزارش داده است.

آگهی
بین الملل

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

جنگنده های رژیم صهیونیستی با نقض آتش بس، جنوب لبنان را بمباران کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ملی لبنان، جنگنده‌های دشمن صهیونیستی جمعه شب شهرهای بنی حیان و مرکابه در جنوب این کشور را بمباران کردند.

در همین حال منابع رسمی لبنان زخمی شدن یک شهروند این کشور در روستای بنت جبیل در جنوب لبنان بر اثر اصابت گلوله نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را تکذیب کردند.

در این زمینه خبرگزاری آناتولی ترکیه از نقض چندین باره توافق آتش بس با لبنان توسط رژیم صهیونیستی خبر داد و افزود: ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه ۱۱ مورد نقض آتش بس با حزب الله انجام داد که مجموع موارد نقض آتش بس از زمان اجرایی شدن این توافق در ۳۸ روز پیش تاکنون به ۳۶۴ مورد رسیده است.

بر اساس این گزارش، نقض توافقنامه آتش بس توسط رژیم صهیونیستی روز جمعه در بیروت، مناطق مرجعیون و بنت جبیل در استان نبطیه در جنوب و منطقه صور در استان جنوبی انجام شده است.

این تخلفات شامل بمباران و سوزاندن منازل، بستن جاده ها، عملیات گشت زنی با مسلسل و پرواز پهپادها بوده است.

در بیروت و حومه جنوبی آنکه پایگاه‌های حزب الله قرار دارد، از ساعات صبح جمعه پروازهای مداوم یک پهپاد اسرائیلی در ارتفاع پایین مشاهده شد و در منطقه مرجعیون نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی راه بین شهرک‌های کفرکلا و برج الملوک را با سیم‌های فلزی مسدود کردند.

در همین منطقه ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل به عملیات بمباران خود در شهرک کفرکلا و در اطراف شهرک بنی حیان ادامه داد.

همچنین نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی دو خانه را در شهرک بنی حیان پس از تفتیش به آتش کشیدند و زمین‌های صحرایی که از سمت غربی شهر به صحرای سلوقی می‌رسد را با بلدوزر تخریب کردند و مسیر بنی حیان به سوی وادی سلوکی را با موانع خاکی بستند.

نظامیان رژیم اسرائیل عملیات گشت زنی گسترده‌ای را با مسلسل‌های سنگین و متوسط در منطقه بین شهرک‌های بنی حیان و طلوسه انجام دادند و در منطقه بنت جبیل، پروازهای زیاد پهپادهای رژیم صهیونیستی مشاهده شد.

بر اساس گزارش آناتولی، در منطقه صور، بولدوزرهای رژیم صهیونیستی به تخریب منازل شهر ناقوره ادامه دادند و پهپادهای این رژیم نیز از صبح تا بعد از ظهر بر فراز شهر صور در ارتفاع کم به پرواز درآمدند.

آگهی
بین الملل

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع محلی از بمباران مناطق جنوبی لبنان طی حملات هوایی دشمن صهیونیست خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر اقدام به بمباران جنوب لبنان کرد.

بر این اساس، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مجدزلون و زبقین در جنوب لبنان را هدف قرار داد. حومه مناطق یارون، الناقوره، علما الشعب، و وادی حامول از دیگر مناطقی بودند که طی این توحش بمباران شدند.

منابع لبنانی با تأیید خبر حمله رژیم صهیونیستی تاکنون جزئیات بیشتری از تلفات و خسارات احتمالی منتشر نکرده‌اند.

از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر جنبش حزب الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی به طور پیوسته در حال هدف قرار دادن مواضع یکدیگر هستند.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا