بین الملل

پیام زلنسکی پیش از دیدار با ترامپ؛ «می‌تواند خیلی چیزها را تغییر دهد»

پیام زلنسکی پیش از دیدار با ترامپ؛ «می‌تواند خیلی چیزها را تغییر دهد»


رئیس‌جمهور اوکراین از توافق با دونالد ترامپ برای دیدار در نیویورک خبر داد و گفت این دیدار می‌تواند تأثیرات مهمی بر تحولات جنگ اوکراین داشته باشد.

به گزارش ایلنا، رئیس‌جمهور اوکراین از توافق با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای برگزاری دیداری در نیویورک خبر داد و گفت این دیدار «می‌تواند خیلی چیزها را تغییر دهد».

ولودیمیر زلنسکی این اظهارات را پس از موافقت با انجام عملیات‌های جدید دوربرد علیه روسیه مطرح کرد و گفت اوکراین در حال آماده شدن برای گسترش توانمندی‌های خود در این زمینه است.

همزمان، مسکو در واکنش به حملات پهپادی اوکراین در جریان انتخابات پارلمانی روسیه، از تشدید حملات به کی‌یف خبر داد.

سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو، نیز اعلام کرد پدافند هوایی روسیه از روز شنبه تاکنون بیش از هزار و ۶۰۰ پهپاد را سرنگون کرده که ۴۵۰ فروند از آنها به سمت مسکو در حرکت بودند.

سوبیانین این حملات را تلاشی برای ایجاد اختلال در انتخابات دانست و گفت اوکراین در دستیابی به این هدف ناکام مانده است.

 



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا