شهرستان ها

تقدیر آیت‌الله اعرافی از کارگزاران مواکب در تجمعات شبانه

قم- مدیر حوزه‌های علمیه از کارگزاران مواکب و فعالان برگزاری تجمعات شبانه در قم تقدیر کرد و بر نقش‌آفرینی حوزه و جوانان در این برنامه‌ها تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه در پیامی از حجت‌الاسلام والمسلمین از تلاش های محمدحسن جمشیدی و همه مسئولان و کارگزاران مواکب در برپایی موکب همراه با ابتکارات و برنامه و فعالیت‌ها در این موکب قدردانی کرد.

مشروح پیام آیت الله اعرافی بدین شرح است:

بسمه تعالی

جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای محمدحسن جمشیدی (دامت توفیقاته)

و همه مسئولان و کارگزاران مواکب عزیز

با سلام و تحیات و با آرزوی مزید توفیقات؛

وظیفه می‌دانم به نام حوزه از جنابعالی و همه فعالان مواکب، به ویژه مواکب «استغاثه» در قم و مدرسه حضرت سیدالشهدا (علیه‌السلام)، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌نمایم و ابتکارات و برنامه و فعالیت‌های آن موکب شریف و فعالان و جوانان عزیز آن را می‌ستایم و ارج و سپاس می‌گذارم.

حقیقت آن است که با جنگ تحمیلی رمضان صفحه جدیدی در تاریخ اسلام، ایران و انقلاب اسلامی گشوده شد و مرحله‌ای تکاملی در فرایند انقلاب اسلامی و عصر امام خمینی (اعلی‌الله مقامه) به سوی آرمان‌های جهانی و تمدنی انقلاب اسلامی آغاز گشت و به برکت امواج برآمده از خون‌های پاک شهیدان سرافراز اسلام و ایران و محور مقاومت و به ویژه خون مقدس رهبر و قائد و امام شهید خامنه‌ای (رضوان الله علیه) بعثتی بی‌نظیر ملت و جوانان پدید آمد و در کنار شجاعت و دلیری و درخشش نیروهای مسلح و محور مقاومت و تلاش مسئولان جهادی، روزگاری نو رخ نمود و بسی معادلات منطقه و جهان تغییر کرد و به فضل الهی و با همت والای ملت ایران و محور مقاومت و امت اسلام و با رهبری و هدایت رهبری معظم (دام ظله) و راهنمایی مراجع عظام و جهاد نیروهای مسلح عزیز این حرکت شتابان به پیش خواهد رفت و این طوفان الهی، طومار دشمنان کینه‌توز و بی‌رحم و دشمن آمریکایی صهیونی و اذناب آنان را درهم خواهد پیچید.

در این میان، نقش «حوزه پیشرو و سرآمد» و طلاب و اساتید جوان، در کنار مردم و جوانان، بسی سنگین و راهبردی است و وظیفه آنان پاسخ به نیازهای فکری و معرفتی و عاطفی و روحی این عصر جدید، متناسب با تحولات کنونی و راهبری و نقش‌آفرینی در جنگ نابرابر و ترکیبی کنونی و تبیین صحیح و روایات درست و شورآفرینی و آگاهی‌بخشی و انسجام‌آفرینی، معرفت‌دهی و بصیرت‌افزایی و جهاد علمی و عملی و تبلیغی است و باید به این سرمایه‌های کنونی ملت و جوانان و حوزه‌های علمیه امید بست.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا