بین الملل

روبیو توقف اشتراک‌گذاری اطلاعاتی ایالات متحده با اوکراین را تکذیب کرد

روبیو توقف اشتراک‌گذاری اطلاعاتی ایالات متحده با اوکراین را تکذیب کرد
اوکراین را تکذیب کرد" width="" height="800">


وزیر خارجه ایالات متحده ادعای توقف تبادل اطلاعاتی با اوکراین را رد کرد و از کی‌یف خواست تمام تمرکز خود را بر پایان دادن به جنگ معطوف کند.

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، «مارکو روبیو»، وزیر خارجه، امروز -دوشنبه- ادعای توقف بخشی از اشتراک‌گذاری اطلاعاتی ایالات متحده با اوکراین را تکذیب کرد.

این اظهارات در تناقض با سخنان «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین است که پیش‌تر گفته بود واشنگتن برای مدتی کوتاه این روند را متوقف کرده بود.

زلنسکی روز یکشنبه در گفت‌وگو با برنامه «میت د پرس» اعلام کرد که روند تبادل اطلاعات میان ایالات متحده و اوکراین متوقف شده بود اما بعدا این مشکل برطرف شد.

وی در این باره گفت: «ما بابت این موضوع بسیار سپاسگزاریم. اکنون همه چیز کار می‌کند.»

با این حال روبیو صبح دوشنبه در جریان سفری به ازبکستان در گفت‌وگو با خبرنگاران تاکید کرد که در واقع اشتراک‌گذاری اطلاعاتی هرگز قطع نشده بود.

وزیر خارجه آمریکا درباره زلنسکی گفت: «آنچه او باید بر آن تمرکز کند و آنچه ما می‌خواهیم او بر آن متمرکز باشد  پایان دادن به این جنگ است. تمرکز او باید بر این موضوع باشد».

این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که طی چند روز گذشته، واشنگتن و کی‌یف بارها اظهارات یکدیگر را نقض کرده‌اند و روابط دو کشور به‌شدت رو به وخامت گذاشته است.

اوکراین برای شناسایی موشک‌های روسی به اطلاعات آمریکا متکی است، اما حملات اخیر بدون هشدار روسیه به اوکراین، جریان عادی این داده‌ها را زیر سوال برده است.

 



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا