سیاسی

سرگردانی ۹ هزار کامیون در پشت مرز بازرگان

سرگردانی ۹ هزار کامیون در پشت مرز بازرگان


نماینده مردم ماکو در مجلس با اشاره به سرگردانی ۹ هزار کامیون در پشت مرز بازرگان گفت: وضعیت مرز بازرگان نیازمند رسیدگی است.

به گزارش ایلنا، عمر علیپور اقدم در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۱۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی که به صورت ترکیبی( بخشی از نمایندگان به صورت حضوری و بخشی به صورت وبیناری) در حال برگزاری است، در خصوص گزارش کمیسیون عمران پیرامون ارزیابی عملکرد دستگاه‌های مسئول در خصوص گذرگاه‌های مرزی و ترانزیتی با تمرکز بر روان‌سازی و تسهیل عبور و مرور ناوگان حمل و نقل بار گفت: بر اثر بحرانی که از جنگ در بنادر جنوبی به وجود آمده، حجم ترانزیت در مرز بازرگان تقریبا ۴ برابر شده است.

نماینده مردم ماکو در مجلس اضافه کرد: متاسفانه همه عوامل گمرک و کشور ترکیه، مرزنشینان ما را در مرز بازرگان اذیت می‌کنند. بر اثر عدم پذیرش کامیون از طرف ترکیه، ۹ هزار کامیون در پشت مرز بازرگان سرگردان هستند. مرزی که در شرایط عادی ۲ هزار کامیون در شبانه روز ورود و خروج می‌کرد، در حال حاضر طرف ترکی ۲۰۰ کامیون پذیرش می‌کند و قول دادند که هر روز ۵۰۰ کامیون پذیرش نمایند، ولی متاسفانه کارها درست انجام نمی‌شود.

وی افزود: انتظار داریم شرایط مناسب در مرز فراهم شود چراکه این مرز تهدید نیست بلکه باید فرصتی برای مردم باشد. مردمی که بیش از ۸ ماه است در میادین سرپا بوده و سر فرود به دشمنان خم نمی‌کنند.

 



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا