شهرستان ها

تابلوفرش ۵ میلیاردی در پاکدشت کشف شد

پاکدشت – جانشین فرمانده انتظامی شرق استان تهران از کشف یک تخته تابلوفرش نفیس به ارزش بیش از ۵ میلیارد ریال که سه ماه قبل از منزل یکی از شهروندان به سرقت رفته بود، خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار پیمان لطیفی، در جمع خبرنگاران از کشف تابلو فرش ۵ میلیاردی در پاکدشت خبر داد.

لطیفی در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی وقوع سرقت یک تخته تابلوفرش نفیس از منزل یکی از شهروندان، مأموران واحد تجسس فرماندهی انتظامی بخش شریف‌آباد پس از سه ماه تلاش و پیگیری، موفق به کشف این اثر هنری شدند.

وی افزود: در جریان تحقیقات و اقدامات پلیسی، تابلوفرش مسروقه از یک مالخر کشف و فرد مذکور نیز دستگیر شد.

جانشین فرمانده انتظامی شرق استان تهران با اشاره به ارزش این اثر هنری بیان کرد: بنا بر اعلام صاحب تابلوفرش، بافت این اثر حدود سه سال زمان برده و ارزش آن بیش از ۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا