حوادث

جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال یکطرفه شد

رئیس پلیس راه از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به افزایش حجم تردد و شکل‌گیری ترافیک چند کیلومتری در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال اظهار کرد: با توجه به تدابیر اتخاذ شده برای مدیریت بار ترافیکی بازگشت مسافران، از ساعت 10 صبح امروز، پنجم خردادماه، تردد تمامی وسایل نقلیه از مسیر شمال به جنوب، از محدوده مرزن‌آباد به سمت تهران و کرج ممنوع شده است.

وی افزود: همچنین از همین ساعت مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال به‌صورت یکطرفه مدیریت ترافیکی خواهد شد تا امکان تخلیه بار ترافیکی و روان‌سازی عبور و مرور فراهم شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا تأکید کرد: این محدودیت‌های ترافیکی تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت و رانندگان برای بازگشت می‌توانند از محورهای جایگزین هراز، فیروزکوه و آزادراه قزوین–رشت استفاده کنند.

کرمی‌اسد با اشاره به تعطیلات پیش‌رو و افزایش سفرها تصریح کرد: ضروری است مسافران پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی را از مراجع رسمی دریافت کرده و با مدیریت زمان سفر، از ورود همزمان به محورهای پرتردد شمالی خودداری کنند.

وی درباره آخرین وضعیت ترافیکی محورهای شمالی کشور نیز گفت: در حال حاضر آزادراه تهران–شمال در مسیر جنوب به شمال، حدفاصل تونل شماره 17 تا تونل شماره 18 و همچنین محدوده تونل البرز تا انتهای آزادراه، با ترافیک سنگین مواجه است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: در محور چالوس مسیر جنوب به شمال نیز حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه ترافیک سنگین گزارش شده و محور هراز در مسیر رفت و برگشت، محدوده سه‌راهی چلاو، دارای بار ترافیکی سنگین است.

وی افزود: در محورهای فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس و آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت، تردد روان جریان دارد. همچنین مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران–شمال در حال حاضر فاقد گره ترافیکی بوده و محورهای شمالی نیز فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

آگهی
اقتصاد

جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال یک‌طرفه شد

مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد که تردد تمامی وسایل نقلیه در محور چالوس و آزادراه تهران – شمال در مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز مدیریت راه‌های کشور با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور اعلام کرد که در برخی آزادراه‌ها و محورهای شمالی ترافیک سنگین گزارش شده است.

بر این اساس، ترافیک در آزادراه قزوین – کرج – تهران حدفاصل کمالشهر تا پل حصارک سنگین است. همچنین در آزادراه تهران – کرج – قزوین محدوده گرمدره تا گلستان و محدوده پل حصارک نیز ترافیک سنگین جریان دارد.

در آزادراه ساوه – تهران محدوده احمدآباد مستوفی نیز رانندگان با ترافیک سنگین مواجه هستند.

مرکز مدیریت راه‌های کشور همچنین از انسداد برخی محورهای شریانی و غیرشریانی خبر داد و اعلام کرد: محور قدیم بستان‌آباد – میانه در حدفاصل قره‌چمن تا میانه مسدود است و تردد از مسیرهای جایگزین قره‌چمن – کوهسالار علیا – سه‌راهی ترکمانچای – راه روستایی چپقلو – میانه و همچنین مسیر قره‌چمن – راه فرعی هشترود – میانه انجام می‌شود.

بر اساس این گزارش، محور پاتاوه – دهدشت نیز تا اطلاع بعدی مسدود است. همچنین محور وازک – بلده دارای انسداد فصلی اعلام شده است.

در محورهای شمالی کشور نیز تردد تمامی وسایل نقلیه در محور چالوس و آزادراه تهران – شمال در مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است.

همچنین ترافیک در آزادراه تهران – شمال مسیر جنوب به شمال حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ سنگین گزارش شده و در محور چالوس مسیر جنوب به شمال نیز حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه و محدوده‌های هریجان و هزارچم ترافیک سنگین جریان دارد.

مرکز مدیریت راه‌های کشور اضافه کرد: در محور هراز در مسیر رفت و برگشت محدوده سه‌راهی چلاو، محور قدیم تهران – بومهن محدوده سعیدآباد و آزادراه تهران – پردیس محدوده پل بابایی نیز ترافیک سنگین است.

بر اساس این گزارش، تردد در محور فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت در مسیر رفت و برگشت روان بوده و محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

آگهی
دانش و فناوری

جاده چالوس و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد

پلیس راهور اعلام کرد که جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت ۱۶ امروز به سمت شمال مسدود شده و برای کنترل ترافیک تنها به سمت تهران و کرج باز است.

سرهنگ «سیاوش محبی»، جانشین پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد که با توجه به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای شمالی، به‌دلیل ترافیک سنگین در مسیر چالوس و آزادراه تهران-شمال، مسیر جنوب به شمال این محور مسدود شده است.

براساس اعلام پلیس راهور فراجا، از ساعت ۱۶:۰۰ شنبه ۲۳ اسفندماه، هر دو محور در مسیر شمال به جنوب به سمت تهران و کرج به صورت یک‌طرفه خواهد بود و این محدودیت تا تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه پیدا می‌کند.

سرهنگ محبی همچنین گفت هم‌اکنون در مسیر رفت و برگشت محدوده چلاو ترافیک سنگین گزارش شده و در مسیر شمال به جنوب در محدوده‌های بایجان، آب‌اسک تا پلور هم ترافیک پرحجم جریان دارد.

ترافیک محور فیروزکوه در مسیر شمال به جنوب و در محدوده‌های گیلاوند، رودهن و بومهن نیز سنگین است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا درخصوص سایر محورهای مواصلاتی تأکید داشت که در استان‌های خراسان رضوی و خراسان شمالی بارش برف و باران گزارش شده است و رانندگان باید با احتیاط بیشتری در این محورها تردد کنند.

آگهی
اقتصاد

جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال یک‌طرفه شد

مرکز مدیریت راه‌های کشور از ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) از ساعت ۱۰ صبح امروز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرکز مدیریت راه‌های کشور وضعیت تردد در جاده‌های کشور را صبح امروز چهارشنبه سیزدهم فروردین ماه اعلام کرد که بر اساس آن، تردد در محور چالوس و آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) از ساعت 10 صبح تا اطلاع بعدی ممنوع است.

 ترافیک در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل ماسال تا مکارود و مسیر (جنوب به شمال) محدوده های بیلقان، کیلومتر 4، وینه و پل خواب سنگین گزارش شده است.

 

محور هراز مسیر (شمال به جنوب) محدوده محمدآباد نیز دارای ترافیک سنگین است.

تردد در محور فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت مسیر (رفت و برگشت) روان است و محورهای شمالی دارای جوی آرام گزارش شده اند.

انتهای پیام/

آگهی
اقتصاد

جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد

مرکز مدیریت راههای کشور سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از یکطرفه شدن جاده چالوس وآزادراه تهران-شمال و ترافیک سنگین در سایر محورهای شمالی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور سازمان راهداری تردد وسایل نقلیه از محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) تا اطلاع بعدی ممنوع است. تردد وسایل نقلیه از آزادراه تهران-شمال مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.

در زمان حاضر محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) محدوده‌های بیلقان، پورکان، آتشگاه و حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه و حدفاصل ولی آباد تا هزارچم، محور هراز مسیر (جنوب به شمال) محدوده‌های آبعلی و امامزاده هاشم و حدفاصل پلور تا بایجان و محدوده سه راهی چلاو، محور فیروزکوه مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل رودهن تا گیلاوند و محدوده امین آباد، آزادراه قزوین – رشت محدوده‌های شیرین سو و پارک جنگلی سراوان ترافیک سنگین و در محور قدیم تهران – بومهن و آزادراه تهران – پردیس محدوده‌های ابتدای آزادراه و جاجرود ترافیک نیمه سنگین است.

همچنین در آزادراه کرج – قزوین حدفاصل ساسانی تا گلدشت و محدوده‌های ینگی امام و شهرک آزادگان و حدفاصل زیاران تا محمدیه و آزادراه قم – تهران مسیر (رفت و برگشت) محدوده بهشت زهرا و آزادراه قم – تهران محدوده وهن آباد ترافیک سنگین است.

آگهی
اقتصاد

جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد

مرکز مدیریت راههای کشور سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از یکطرفه شدن جاده چالوس وآزادراه تهران-شمال و ترافیک سنگین در سایر محورهای شمالی خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راههای کشور سازمان راهداری تردد وسایل نقلیه از محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) تا اطلاع بعدی ممنوع است. تردد وسایل نقلیه از آزادراه تهران-شمال مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.

در زمان حاضر محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) محدوده‌های بیلقان، پورکان، آتشگاه و حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه و حدفاصل ولی آباد تا هزارچم، محور هراز مسیر (جنوب به شمال) محدوده های آبعلی و امامزاده هاشم و حدفاصل پلور تا بایجان و محدوده سه راهی چلاو، محور فیروزکوه مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل رودهن تا گیلاوند و محدوده امین آباد، آزادراه قزوین – رشت محدوده های شیرین سو و پارک جنگلی سراوان ترافیک سنگین و در محور قدیم تهران – بومهن و آزادراه تهران – پردیس محدوده های ابتدای آزادراه و جاجرود ترافیک نیمه سنگین است.

همچنین در آزادراه کرج – قزوین حدفاصل ساسانی تا گلدشت و محدوده های ینگی امام و شهرک آزادگان و حدفاصل زیاران تا محمدیه و آزادراه قم – تهران مسیر (رفت و برگشت) محدوده بهشت زهرا و آزادراه قم – تهران محدوده وهن آباد ترافیک سنگین است.
 
انتهای پیام/
آگهی
اقتصاد

جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد

مرکز مدیریت راههای کشور سازمان راهداری از یکطرفه شدن جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال و ترافیک سنگین در محور هراز خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راههای کشور سازمان راهداری تردد وسایل نقلیه از محور چالوس و آزادراه تهران – شمال مسیر (شمال به جنوب) تا اطلاع بعدی ممنوع است.

در زمان حاضر در آزادراه تهران – شمال مسیر(جنوب به شمال) محدوده تونل شماره 12حدفاصل تونل شماره 17 تا شهرستانک و تونل البرز تا انتهای آزادراه، محور چالوس مسیر(جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیش، محور هراز مسیر(جنوب به شمال) محدوده های پیست آبعلی ، لاسم و آب اسک ترافیک سنگین و در محور فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت مسیر(رفت و برگشت) تردد خودروها روان است.

همچنین محورهای استان  اردبیل دارای بارش باران است.

انتهای پیام/

 
آگهی
دکمه بازگشت به بالا