حوادث

مرگ وحشتناک مرد 30 ساله با سقوط از کوه صفه + فیلم

حوادث رکنا: سخنگوی سازمان آتش نشانی خبر از سقوط آقای حدود ۳۰ ساله از کوه صفه و فوت وی داد.

به گزارش رکنا از اصفهان؛ سر آتشیار محمد شریعتی مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان در این خصوص گفت: ساعت ۰۵:۱۵ دقیقه روز جمعه ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۳ پیرو تماس با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی مبنی بر سقوط آقای حدود ۳۰ ساله از ارتفاع حدود ۵۰ متری ، بلافاصله اکیپ تخصصی نجات در کوهستان مستقر در ایستگاه شماره ۱۲ و اکیپ کمکی از ایستگاه ۳ به همراه آتشیار طاهرزاده رئیس ایستگاه ۱۲ به محل حادثه اعزام شدند.

سرآتشیار محمد شریعتی در خصوص این حادثه اظهار کرد: پس از شناسایی دقیق موقعیت حادثه که واقع در مسیر تخت سیاوش به سمت منطقه تنوره بلند بود  نامبرده متاسفانه بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان باخته بود.

<a href='https://sayeb.ir/tag/%d8%b3%d9%82%d9%88%d8%b7'></div>سقوط</a>1وی در ادامه افزود: اکیپ اعزامی شخص متوفی را پس از ثابت کردن ،با ایجاد کارگاه های عملیاتی و استفاده از طناب و تجهیزات تخصصی و بارعایت اصول ایمنی ابتدا شخص را از محل سقوط به ارتفاع بالاتر و سپس به مسیر اصلی منتقل کنند که این امرعملیات را پیچیده تر و سخت تر می کرد

سخنگوی سازمان آتش نشانی خاطر نشان کرد: این عملیات طاقت فرسا پس از حدود ۲ساعت و ۳۰ دقیقه پایان یافت.

شریعتی در پایان گفت: به شهروندان و کوهنوردان توصیه میگردد هرگز از مسیر های فرعی و نا ایمن و بدون داشتن دانش کافی به سمت قله حرکت ننمایند همچنین صعود بصورت انفرادی و بدون تجهیزات کافی خصوصا در مسیر های بالاتر از آبشار بسمت قله می تواند خطرات و ریسک  لغزش و سقوط را بسیار بالاتر برد لذا مسیر های کابل کشی و مشخص شده بهترین و ایمن ترین مسیر بسمت قله خواهد بود.

اصفهان/ بهمن راعی

منبع رکنا
آگهی
دکمه بازگشت به بالا