حوادث

نجات مرد ۲۲ ساله در ارتفاعات جارجارکی آبدانان توسط نجاتگران هلال احمر

حوادث رکنا: مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام گفت: مصدوم ۲۲ ساله ای که به دلیل مسمومیت در ارتفاعات جارجارکی دچار حالت تهوع، ضعف و بی حالی شده بود بعد از ۶ ساعت عملیات، توسط نجاتگران هلال احمر نجات پیدا کرد.

به گزارش رکنا، حمزه محمدی مقدم، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام در این خصوص اظهار کرد: بعد از ظهر امروز در تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان ایلام مبنی بر مصدوم شدن یک عشایر ۲۲ ساله در ارتفاعات جارجارکی بلافاصله ۱ تیم پایگاه امداد و نجات مورموری به محل حادثه اعزام شدند.

محمدی مقدم بیان کرد: نجاتگران هلال‌احمر پس از دسترسی به مصدوم اقدامات اولیه امدادی و پیش بیمارستانی را انجام و مصدوم را با عبور از مسیرهای سخت و صعب العبور و کمک نیروهای مردمی‌ به پایان کوه منتقل و جهت اعزام به مراکز درمانی تحویل اورژانس دادند.

این عملیات در ساعت ۲۰:۰۰ به پایان رسید.

منبع رکنا
آگهی
دکمه بازگشت به بالا