سینمای ایران و جهان

در «ایران» امروز با وجود تنگناها، طبیعتاً «نهاد دولت» و «حاکمیت» نمی‌تواند در همه حوزه‌ها گره‌گشایی و افق‌گشایی کند!

سینماپرس: معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: صلح به معنای نبود جنگ نیست، بلکه صلح به معنی بستر گفتگو ایجاد کردن است. ما به افرادی میان‌دار، مرزی، تاب‌آور، روا دار و بسترساز در این شرایط نیاز داریم و افرادی که بتوانند این واسطه‌گری را به بهترین شکل انجام دهند.

به گزارش سینماپرس، «نادره رضایی» معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم بزرگداشت نوزدهمین سالگرد مرتضی ممیز هنرمند فقید طراح گرافیک عصر جمعه ۹ آذر در خانه هنرمندان برگزار شد گفت:

بیان کرد: با خودم می‌گفتم اگر بخواهم در جمع فرهیخته و اهل فن هنر و گرافیک به بهانه نوزدهمین سال درگذشت استاد ممیز صحبت کنم، چه باید بگویم که وجه ممیزه مرتضی ممیز در ایران امروز باشد، شما اهل هنر و فرهیختگی را ژرف‌تر و عمیق‌تر دانستم. ضرورت برای من، ایران امروز است. به گمانم مرتضی ممیزی که می‌توانیم در موردش صحبت کنیم، مرتضی ممیز کنش‌گر، نهادساز و ساختارساز است؛ آنجایی که در سال‌های اول انقلاب، نمی‌تواند سندیکا تشکیل دهد اما نمی‌نشیند و تلاش می‌کند. برای اولین بار، تعرفه کاری برای کارش تعیین کرد. در زمانه خود، واسط نهاد دولتی و جامعه می‌شود و برای حوزه تخصصی‌اش گره‌گشایی کرد؛ کسی که رشته گرافیک را پایه‌گذاری کرد، اولین بینال گرافیک را پایه گذاشت و به همراه هنرمندان دیگر، انجمن گرافیک ایران را راه‌اندازی کرد.

وی گفت: در ایران امروز با وجود تنگناها، طبیعتاً نهاد دولت و حاکمیت نمی‌تواند در همه حوزه‌ها گره‌گشایی و افق گشایی کند. در این بستر، صلح به معنای نبود جنگ نیست، بلکه صلح به معنی بستر گفتگو ایجاد کردن است. ما به افرادی میان‌دار، مرزی، تاب‌آور، روا دار و بسترساز در این شرایط نیاز داریم و افرادی که بتوانند این واسطه‌گری را به بهترین شکل انجام دهند. آنجایی که مرتضی ممیز در سال‌های ابتدایی پس از پیروزی انقلاب تاب آورد و با وجود تمام دلخوری‌ها ایستاد و ساحت هنر و فرهنگ ایران را ساخت.

رضایی در پایان از حاضران و هنرمندان درخواست کرد که بمانند و کار کنند و افزود: در این مسیر نهادساز باشید و این نقش واسطه‌گری شما می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا