فرهنگ

راوی «زندان موصل» آسمانی شد

همزمان با عاشورای حسینی؛

آزاده سرافراز علی اصغر رباط جزی راوی کتاب «زندان موصل» به یاران شهیدش پیوست.

به گزارش خبرگزاری مهر، آزاده سرافراز علی اصغر رباط جزی راوی کتاب «زندان موصل» در ۸ فصل یا ۸ دروازه نوشته جواد کامور بخشایش که توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است، امروز جمعه ششم مرداد همزمان با عاشورای حسینی درگذشت و به یاران شهیدش پیوست.

در این کتاب به نوعی تاریخ اسارت بیان شده و به اطلاعات کامل و جامعی از زندان‌، اردوگاه‌های موصل یک، دو، سه و چهار و شخصیت‌های دوران اسارت این آزاده سرافراز پرداخته شده است.

علی اصغر رباط جزی، ۸ سال از دوران زندگی اش را در اسارت گذرانده بود. به عبارت دیگر وی در تمام سال‌های جنگ، در اردوگاه‌های عراق اسیر بوده است.

وی شخصیت ویژه‌ای داشت، سابقه مبارزاتی‌اش به عنوان یک مبارز سیاسی به سال‌های قبل از انقلاب برمی گشت، پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان فعال فرهنگی و مذهبی به فعالیت‌هایش ادامه داد و با شروع جنگ تحمیلی در حالی که فقط سه ماه از ازدواجش گذشته بود، راهی جبهه شد و در اولین اعزام، در عملیات محرم به اسارت درآمد و سرانجام در ۲۶ مرداد ۶۹، به میهن اسلامی بازگشت.

این آزاده دفاع مقدس در دوران اسارت، اقدامات مختلفی در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی و عقیدتی برای تقویت روحیه اسرا و نیز اتحاد میان آن‌ها انجام داد که این موضوع در کتاب «زندان موصل» بازتاب پیدا کرده است.

مرحوم رباط جزی پس از بازگشت به وطن، علاوه بر فعالیت رسمی در آموزش پرورش، به فعالیت‌های فرهنگی و عقیدتی در مساجد نیز می‌پرداخت و در تربیت نیروهای انسانی متعهد به انقلاب اسلامی بسیار نقش آفرین بود و به بیان ساده‌تر یک معلم اخلاق تأثیرگذار بود.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا