فرهنگ

وصول ۱۳۰ اثر از ۸ کشور در همایش بین المللی نهج الشهیدین/ تقدیر از ۱۰ اثر برتر


۱۳۰ اثر از ۸ کشور به دبیرخانه اولین همایش ادبی نهج الشهیدین واصل شد و در آئین پایانی که در کتابخانه ملی اسد برگزار شد ۱۰ اثر تقدیر شدند.


به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، اختتامیه اولین همایش ادبی نهج الشهیدین به میزبانی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه و با همکاری مجمع شاعران مقاومت و انجمن‌های ادبی سوری و عربی و با حضور وزیر فرهنگ سوریه خانم دکتر لبانه المشوح، در کتابخانه ملی اسد دمشق برگزار شد.

این همایش با رویکرد ادبیات مقاومت و تولید آثار در زمینه اخراج آمریکا از منطقه و انتقام سخت مهیا شد که بیش ۱۳۰ اثر از ۸کشور (سوریه، لبنان، فلسطین، عراق، یمن، تونس، ایران، اردن) در این زمینه دریافت شد که آثار دریافتی در قالب کتاب در روزهای آینده به دوستداران فرهنگ و ادب مقاومت عرضه خواهد شد.

دبیرخانه این همایش اعلام کرد: بسیاری از اشعار رسیده به دبیرخانه همایش بین المللی نهج الشهیدین در رابطه با انتقام سخت، مبارزه با تروریسم و آمریکای جنایتکار و ذکر شجاعت‌های شهیدین قائدین شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس است.

آیین اختتامیه این همایش با حضور وزیر فرهنگ سوریه، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه و مقامات رسمی و غیر رسمی سوری و جمع کثیری از شعرا و ادبای سوری در کتابخانه ملی اسد دمشق برگزار شد و در این مراسم از ۱۰ اثر از برترین آثار دریافتی تقدیر شد.

انتهای پیام/


خبرگزاری فارس

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا