اقتصاد

حفاظت از منابع طبیعی تعطیل‌پذیر نیست

رئیس سازمان‌ منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تاکید کرد: حفاظت از منابع طبیعی به ویژه جنگل‌ها و مراتع تعطیل‌پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، علی تیموری در بازدید از چند ایستگاه بازرسی جنگلبانی ضمن قدردانی از جنگلبانان افزود: گشت و مراقبت و حضور فیزیکی نیروهای حفاظتی در طبیعت یک بخش از وظایف مهم حفاظتی این سازمان است اما فرهنگ سازی، آموزش و آگاهی بخشی به افکار عمومی و جوامع محلی امری مهم و ضروری است که باید به طور مستمر ادامه داشته باشد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اظهار داشت: برای حفاظت بهینه از منابع طبیعی و انفال به سمت حفاظت هوشمندانه پیش می‌رویم و برای رصد و پایش عرصه‌های ملی از ابزارها و فناوری‌های نو استفاده می‌کنیم.

وی وظیفه جنگلبانان را در امر مهم حفاظت از منابع طبیعی بسیار سنگین و پر مسئولیت خواند و یادآور شد: تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا دغدغه معیشتی این قشر زحمتکش را که در دفاع از جنگل و مراتع شب و روز نمی‌شناسند بر طرف کنیم.

تیموری خاطر نشان کرد: جنگلبانان در این ایام با لباس متحدالشکل در عرصه‌ها حضور دارند و این حضور پررنگ می‌تواند حس امنیت را برای قاچاقچیان چوب در این ایام از بین ببرد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در آغازین روزهای سال جدید یکبار دیگر از عموم مردم و علاقه مندان به طبیعت درخواست کرد با مشاهده هرگونه تخریب، تصرف و دست اندازی به منابع طبیعی و قطع درختان جنگلی و قاچاق چوب را به سامانه ۱۵۰۴ و ۱۳۹ اطلاع رسانی کنند تا در اسرع وقت از سوی نیروهای یگان حفاظت نسبت به تخریب منابع طبیعی جلوگیری شود.

آگهی
اقتصاد

حفاظت از منابع طبیعی تعطیل‌پذیر نیست

رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اعلام کرد: کار حفاظت از منابع طبیعی و جنگل‌ها و مراتع تعطیل‌پذیر نیست و تمامی نیروهای حفاظتی در اقصی نقاط کشور در تعطیلات نوروزی به گشت می پردازند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی با بیان اینکه کار حفاظت از منابع طبیعی و جنگل‌ها و مراتع تعطیل‌پذیر نیست و تمامی نیروهای حفاظتی در اقصی نقاط کشور در تعطیلات نوروزی به گشت و مراقبت از عرصه‌های منابع طبیعی می‌پردازند، گفت: تصرف کنندگان زمین مناسب‌ترین زمان را برای دست‌اندازی به اراضی ملی تعطیلات نوروزی می‌دانند از این رو باید با گشت و مراقبت‌های ویژه و مستمر محیط را برای آنان ناامن ساخته و هرگونه فرصت چنگ‌اندازی به منابع طبیعی از آنان گرفته شود.

وی در ادامه از مدیران منابع طبیعی استان‌ها خواست در ایام تعطیلات نوروزی به مأموران حفاظتی و حوزه استحفاظی آنان سرکشی کرده و مایه دلگرمی جنگلبانان در انجام وظیفه باشند.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا