دانش و فناوری

تجهیز مراکز درمانی به نرم‌افزارهای بومی

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با تولید نمونه ایران‌ساخت یک نرم‌افزار تحریمی موفق به کاربردی کردن آن در بخش‌های سلامت، درمان و پزشکی کشور شدند.

به گزارش ایسنا، امید طالبی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تولید محصول نرم‌افزاری برای تامین نیاز حوزه سلامت کشور را از دستاوردهای این شرکت نام برد و گفت: با توجه به تحریم‌ها و قطع ارائه خدمات از سوی شرکت آلمانی، این شرکت به یاری آزمایشگاه‌های کشور آمد و موفق شد نمونه ایران‌ساخت این نرم‌افزار را با قیمتی بسیار کمتر و خدمات پشتیبانی عرضه کند.
به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، وی ادامه داد: در این راستا محصولات نرم‌افزاری مختلفی برای مراکز دانشگاهی، بیمارستانی و درمانی سراسر کشور تهیه کردیم که یکی از نرم‌افزارهای ما شامل ۴۰ فرایند مختلف است که برای سازمان غذا و دارو تهیه شده است. این نرم‌افزار در معاونت غذا و داروی مشهد، خراسان شمالی و نیشابور و چندین مرکز دیگر مورد استفاده قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو می‌تواند از طریق این نرم‌افزار اعمال قانون کند و بر زیرمجموعه خود نظارت داشته باشد، ادامه داد: محصول دیگر ما که کار تحقیقی بر روی آن قریب دو سال طول کشید، در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد استفاده قرار گرفت. پیش از این، نظارت بر مراکز درمانی یا مطب‌ها به صورت سنتی و از طریق پر کردن فرم‌افزارهایی صورت می‌گرفت که در انتها راهی بایگانی می‌شدند. این نرم‌افزار امکان پایش آنلاین، داده‌گیری و مدیریت به‌روز و لحظه‌ای درمان را فراهم می‌کند.
انتهای پیام

منبع خبرگزاری ایسنا

آگهی
دکمه بازگشت به بالا