دانش و فناوری

تدوین برنامه جامع فعالیت‌های جهادی دانشگاهیان/راه‌اندازی سامانه هوشمند جامع فعالیت‌ها

دبیر ستاد مرکزی فعالیتهای جهادی وزارت بهداشت با مروری بر برنامه‌های این ستاد گفت: تدوین برنامه جامع فعالیتهای جهادی دانشگاهیان، راه اندازی سامانه هوشمند جامع فعالیتهای جهادی دانشگاهیان، تدوین شیوه نامه اجرایی فعالیتهای جهادی، تدوین بسته های آموزشی مجازی و مکتوت برای خدمت دهندگان و خدمت گیرندگان، برنامه ریزی برای انجام طرح های سراسری با استفاده از توانمندی فعالان جهاد سلامت و… از جمله برنامه های ستاد است.

به گزارش ایسنا، سید نصرت الله موسوی دبیرستاد مرکزی فعالیت های جهادی وزارت بهداشت در گردهمایی دانشجویان جهادگر دانشگاههای علوم پزشکی در خزراباد ساری با بیان این مطلب افزود: مقام معظم رهبری در خصوص لزوم توجه گروه‌های جهادی به مقوله سلامت اجتماعی تاکید فراوانی دارند.
وی به بخشی از توصیه های رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به فعالیتهای جهادی اشاره کرد وگفت: رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیات دولت دوازدهم در تاریخ ۴ شهریور ۹۶ به این نکته اشاره کردند که ” به حرکتهای مردمی که غالبا خودجوش است اعم از فرهنگی، اقتصادی و خدماتی همچون گروههای جهادی یا فرهنگی، کمک و مساعدت کنید.”
سید نصرت الله موسوی دبیر گروه فعالیت های جهادی وزارت بهداشت تاریخچه ای از فعالیتهای جهاد دانشگاهی، اهداف و برنامه‌های پیش روی حوزه جهادی راتشریح کرد. سال ۹۴ فعالیتهای چهادی دانشگاههای علوم پزشکی به صورت ساختارمند در وزارت بهداشت و در زمان دکترقاضی زاده هاشمی شکل گرفت و خوشحال هستیم که با توسعه فعالیتهای جهادی، دانشجویان ما به رشد و بلوغ فکری لازم دست یافته اند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم در عرصه فعالیتهای جهادی این بود که در سال ۹۸ گروههای جهادی در سطح دانشگاههای علوم پزشکی آرام آرام رشد یافتند و تعداد زیادی از گروههای جهادی در عرصه های مختلف تشکیل شدند و این جهادگران از دانشجویان و اعضای هیات علمی و اساتید بوده و هستند ومایه خرسندی است که که در عرض ۵ سال، فعالیتهای جهادی به رشد قابل توجهی رسیده است و این موضوع نشانگر آن است که دانشجویان علوم پزشکی افرادی دغدغه مند، اندیشه ورز و دارای بلوغ فکری بالا هستند و میل خدمت به مردم در آنها زنده است.
وی با اشاره به تدوین و ابلاغ آیین نامه فعالیت های جهادی دانشگاهیان وزارت بهداشت در اسفند ۹۵ اظهار کرد: نخستین جلسه ستاد مرکزی فعالیتهای جهادی دانشگاهیان وزارت بهداشت در اسفند ۹۵ برگزار شد و تشکیل۴۷ کانون مستقل فعالیتهای جهادی در دانشگاههای علوم پزشکی از ابلاغ اساسنامه تاکنون از برکات فعالیتهای اردوهای جهادی است. همچنین تشکیل بیش از ۳۶۵ جلسه ستاد فعالیتهای جهادی در ۵۸ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی از ابتدای سال ۹۶ تاکنون از دیگر ظرفیت های این فعالیتهاست.
موسوی مروری بر روند تدوین نخستین گزارش فعالیتهای جهادی شش ماه اول سال۹۶ کرد و گفت: تاکید بر تشکیل کانون های فعالیت های جهادی دانشگاهیان، تاکید بر تشکیل ستادهای دانشگاهی فعالیتهای جهادی،تاکید بر برگزاری همایش و جشنواره های تقدیر از جهادگران سلامت و … از جمله فعالیتها در عرصه اردوهای جهادی است.
وی مروری بر برنامه های ستاد مرکزی فعالیتهای جهادی دانشگاهیان علوم پزشکی کرد و گفت:تدوین برنامه جامع فعالیتهای جهادی دانشگاهیان، راه اندازی سامانه هوشمند جامع فعالیتهای جهادی دانشگاهیان، تدوین شیوه نامه اجرایی فعالیتهای جهادی، تدوین بسته های آموزشی مجازی و مکتوت برای خدمت دهندگان و خدمت گیرندگان، برنامه ریزی برای انجام طرح های سراسری با استفاده از توانمندی فعالان جهاد سلامت و… از جمله برنامه های ستاد است.
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود به سند اسلامی شدن دانشگاهها مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و گفت: در بند ۷ راهبرد ۱۰ بر نهادینه سازی فرهنگ مطالعه، کار، تلاش و فعالیتهای جهادی تاکید شده است. همچنین در راهبرد ۱۳ این سند، به گسترش فرهنگ جهاد، ایثار، شهادت و ترویج ارزشهای دفاع مقدس و زمینه سازی برای خدمت رسانی به مستضعفین دردانشگاهها تاکید شده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی وزارت بهداشت، در ادامه این نشست، دکتر فاطمه محمدبیگی رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی درخصوص لزوم توجه و تاکید به فعالیتهای اردوهای جهادی سخنانی ارائه کردو گفت:
شما جهادگران و دانشجویان عزیز باید قدر موقعیت خود را بدانید کار شما یعنی معامله با خداوند و خدا را شاکر باشیدکه در لباس جهادگر در مسیر خدمت به مردم تلاش می کنید و این جایگاه ومنزلتی که خداوند به شما عطا کرده قابل قیاس با هیچ چیزی نیست.
وی اظهار کرد: حتما باید کسانی که درگروههای جهادی فعالیت می کنند این پیام و فرمان ۹ ماده ای رهبر معظم انقلاب را مطالعه کنند و با دیدگاهها و بینش های ارزشمند ایشان آشنا شوند.
طمه محمد بیگی در این مراسم اظهارداشت: گروههای جهادی با تجربه سالهای گذشته به بلوغ رسیده اند و می توانند مسئولیت های مهمی را بر عهده بگیرند.
وی اضافه کرد: امروز شاهد فعالیت جهادگران دانش بنیان و سلامت و بهداشت در عرصه های مختلف هستیم و دستاوردهای ارزشمندی نیز برای کشور داشته اند.
محمد بیگی تصریح کرد: خوشبختانه جوانان و دانشجویان ما در شرایط سخت و دشوار و در زمستان و زیر آفتاب سوزان پای کار هستند و با عشق به کشور و خدمت رسانی به همنوع با تلاش شبانه روزی در مسیر خدمت رسانی جدی و مصمم هستند.
محمد بیگی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص آسیب شناسی گروههای جهادی اشاره کرد و به بیان نقاط قوت و ضعف فعالیتهای گروههای جهادی اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین ضروریات در مسیر فعالیتهای جهادی، تقویت و شناخت این گروهها از طریق رسانه هاست و باید فرهنگ و روحیه کار جهادی از طریق رسانه ها درمیان مردم و اقشار مختلف بخصوص دانشجویان به خوبی نهادینه شود.

انتهای پیام

منبع خبرگزاری ایسنا

آگهی
دکمه بازگشت به بالا