دانش و فناوری

سرای نوآوری صنایع خلاق دانشگاه آزاد افتتاح شد

سرای نوآوری صنایع خلاق دانشگاه آزاد اسلامی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری در این مراسم که امروز دوشنبه، ۱۶ اسفندماه در محل ساختمان سابق دانشکده هنر و معماری واحد تهران مرکزی برگزار شد، ضمن تشکر از یکی از شتابدهنده ها اظهار کرد: توسعه فرهنگ یک امر ضروری است و هیچ موضوعی نمی‌تواند مانند این مولفه مهم باشد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه دانشگاه آزاد در نگرش خود تغییر ایجاد کرده است، تصریح کرد: این مرکز آموزشی تلاش می‌کند منابع درآمدی خود را از محل توسعه تکنولوژی، ایده و خلاقیت به دست‌آورد و به شهریه وابسته نباشد. دانشگاه آزاد در این زمینه عملکرد خوبی دارد.

وی با اشاره به ضرورت تغییر نگرش دانشگاه‌های دولتی، گفت: این مراکز آموزشی باید به کسب درآمد از توسعه تکنولوژی و فناوری توجه کنند و متکی به تخصیص بودجه نباشند.  

ستاری ادامه داد: دانشجویان دانشگاه آزاد به واسطه پرداخت شهریه به عرصه کارآفرینی قدم می‌گذارند، چرا که مجبور به تامین هزینه‌های تحصیلی خود هستند.

دانشگاه آزاد به دنبال تحول است

دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد نیز در این مراسم اظهار کرد: اتفاق مبارکی رخ داده است. مرکزی که در آن حضور داریم به عنوان نماد آموزش هنر در ایران شناخته می‌شود. بسیاری از بزرگان عرصه هنر و فرهنگ در این دانشگاه تحصیل کرده‌ و وارد جامعه شده‌اند.  

رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه این مرکز آموزشی تصمیم دارد تحولی عظیم در عرصه تکنولوژی ایجاد کند، توضیح داد: این مرکز آموزشی می‌خواهد به عنوان یک کنشگر در زیست بوم فناوری باشد، به همین دلیل در عرصه صنایع خلاق وارد شده است. از دکتر ستاری و دکتر وحدت قدردانی می‌کنم. دانشگاه آزاد از یکی از شرکتها درخواست کردتا به عنوان شتابدهنده در این مرکز ظاهر شود.  

وی ادامه داد: امیدواریم که جوانان ایرانی در عرصه فرهنگ و هنر بتوانند طرحی نو دراندازند.

بودجه ۲۰۰ میلیاردی در حوزه فناوری

در ادامه مراسم علی وحدت، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تشکر از دکتر طهرانچی برای فعالیت در زمینه صنایع خلاق گفت: بودجه ۲۰۰ میلیارد در حوزه فناوری هزینه شده است و هزینه فرهنگی آن هم تامین شده است. در سال‌های اخیر شیوع کرونا ظرفیت‌ها را افزایش داده است و به شرکت‌های دانش بنیان کمک شده تا بتوانند به فعالیت خانه های خلاق کمک کنند.

وحدت با بیان اینکه این مجموعه از حوزه های مختلف به ویژه حوزه شناختی برخوردار است، اظهار امیدواری کرد که بتواند فعالیتهای متعدد را به دنبال داشته باشد.

«شفق» هم افتتاح می‌شود

سیدمحمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: از بدو آغاز مسئولیت من در دانشگاه تهران تا به امروز، این مرکز آموزشی با همکاری معاونت علمی ریاست‌جمهوری توانسته است چهار پروژه مشترک انجام دهد. من از دکتر ستاری و دکتر وحدت تشکر می‌کنم. امیدوارم تمامی شرکت‌های مستقر در این محل به موفقیت برسند. امیدوارم، پیش از اتمام دوران مدیریت خود در دانشگاه آزاد، شاهد افتتاح «شفق» باشم. 

انجام فعالیت های فرهنگی و اجتماعی متعدد در سرای نوآوری

دکتر سعید سهراب پور، رییس اسبق دانشگاه شریف و مدیرعامل شرکت مدعو به عنوان شتابدهنده فعال در این مرکز در این برنامه گفت: اغلب دانشجویان و نخبگان ایرانی، جلای وطن را انتخاب می‌کنند و به کشورهای خارجی مهاجرت می‌کنند. برخی از فعالان عرصه فناوری با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی در ایران فعالیت می‌کنند. فعالیت های فرهنگی و اجتماعی متعددی در سرای نوآوری انجام خواهد شد.  

وی ادامه داد: یکی از شرکت‌ها در خوی، سیلیکون صنعتی تولید می‌کند. این موارد، پایه‌گذار کارخانه‌های خورشیدی هستند که به کشور وارد می‌شوند. سرای نوآوری صنایع خلاق دانشگاه آزاد، حاصل همکاری شرکت ما و دانشگاه آزاد است. من از دکتر ستاری، دکتر طهرانچی و دکتر وحدت تشکر می‌کنم.

انتهای پیام

خبرگزاری ایسنا

آگهی
دکمه بازگشت به بالا