دانش و فناوری

ویدئو| جانم فدای دیده شدن!


با افزایش شبکه‌های اجتماعی و حضور مداوم مخاطبان در فضای مجازی، بسیاری افراد این فضا را تبدیل به محلی برای نمایش دادن زندگی شخصی خود کرده‌اند. این اتفاق باعث می‌شود تا مخاطبان با تماشای تجملات اغراق شده، دچار افسردگی و دلزدگی از زندگی واقعی شده و درصدد رقابت برای به نمایش گذاشتن زندگی‌شان برآیند.

گروه سوادرسانه خبرگزاری فارس، متأسفانه شبکه‌های اجتماعی تبدیل به محلی برای به رخ کشیدن تجملات و نمایش افراد شده است. این رفتار نابه‌هنجار روی مخاطبان شبکه‌های اجتماعی اثراتی مانند دلزدگی از زندگی واقعی، افسردگی، نفرت از دیگران و رقابت برای نمایش دادن هرچه بیشتر خود ایجاد می‌کند. برای رهایی از این مسئله چه‌کاری می‌توان انجام داد؟ توصیه‌های زیر می‌تواند به شما برای حل این مشکل کمک کند. 
راهکار اول این است که سعی کنیم تا آنجا که امکان دارد به کار و موفقیت گروهی، بیشتر از فعالیت فردی و موفقیت شخصی ارزش بدهیم و برجسته‌اش کنیم. 
دومین قدم، قهرمان‌ معمولی بودن است به این معنی که خیلی از ما یا اطرافیانمان قهرمان‌های کوچکی هستیم که در انجام وظایف و کارهای مهم زندگی شایستگی‌های زیادی داریم. پس این ویژگی را نادیده نگیریم.
راهکار بعدی این است که در جست‌وجوی فضیلت باشیم. یعنی در رسانه‌های اجتماعی به دنبال آدم‌ها یا صفحه‌هایی بگردیم که در کنار جذابیت‌های ظاهری دارای فضیلت‌های اخلاقی و انسانی هم باشند. 
تمرین گمنامی هم آخرین پیشنهاد است. عادت کنیم که در زندگی واقعی کارهای کوچک و خوب را بی‌سروصدا انجام دهیم. به این ترتیب کم‌کم هیجان دیده شدن، جای خود را به لذت کسب رضایت خداوند می‌دهد.   

در ادامه ویدئوی زیر را تماشا کنید:

انتهای پیام/

 


خبرگزاری فارس

آگهی
دکمه بازگشت به بالا