دانش و فناوری

پایان انتظار برای شارژ سریع: «زد فولد 8» به ۴۵ وات می‌رسد

گلکسی Z Fold 8 آینده‌نگر سامسونگ قرار است ارتقای دیرینه‌ای را در سرعت شارژ و ظرفیت باتری خود دریافت کند.

به گزارش ایتنا به نقل از در Android Central، نکته کلیدی درباره شارژ این است که شایعات حاکی از آن است که این دستگاه از شارژ سریع سیمی ۴۵ وات پشتیبانی خواهد کرد. این بهبود قابل‌توجهی نسبت به گلکسی Z Fold 7 قبلی است که همچنان در سرعت ۲۵ وات ثابت مانده بود؛ استانداردی که سامسونگ از زمان Z Fold 2 در سال ۲۰۲۰ در خط تولید تاشوهای خود حفظ کرده بود.

اگرچه افزایش به ۴۵ وات تغییر خوشایندی است، اما مقاله اشاره می‌کند که این سرعت هنوز به اندازه شارژ سیمی ۶۰ وات موجود در گلکسی S26 اولترای خود سامسونگ سریع نیست. همچنین این سرعت بسیار عقب‌تر از برخی رقبا مانند موتورولا رازر فولد قرار دارد که از سرعت شارژ سیمی ۸۰ وات پشتیبانی می‌کند.
 

علاوه بر شارژ سریع‌تر، گزارش‌ها حاکی از آن است که گلکسی زد فولد ۸ قرار است در نهایت ظرفیت باتری خود را از سلول ۴۴۰۰ میلی‌آمپر-ساعتی که برای چندین نسل استفاده شده بود، به یک باتری جدید ۵۰۰۰ میلی‌آمپر-ساعتی افزایش دهد. با این حال، پیش‌بینی می‌شود سرعت شارژ بی‌سیم ۱۵ وات از مدل قبلی بدون تغییر باقی بماند.

منبع ایتنا
آگهی
دکمه بازگشت به بالا