بین الملل

ترامپ: اروپا با آزادسازی حجم عظیمی از ذخایر گازوئیل موافقت کرد

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که اروپا با آزادسازی مقدار زیادی از ذخایر گازوئیل موافقت کرده و این اقدام بلافاصله آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که اروپا هم‌اکنون با آزادسازی مقدار زیادی از ذخایر گازوئیل موافقت کرد و این اقدام بلافاصله آغاز خواهد شد.

این ادعای ترامپ در حالی مصرح می شود که خبرگزاری رویترز پیشتر اعلام کرده بود که کشورهای عضو اتحادیه اروپا پیشنهادی از طرف فرانسه را برای برداشت از ذخایر گازوئیل، در پی فشارهای آمریکا بررسی کردند.

بر اساس گزارش رویترز و طبق پیشنهاد فرانسه، کشورهای اروپایی ۵۰ میلیون بشکه از ذخایر گازوئیل خود را در صورت موافقت با این پیشنهاد برداشت می کنند.

از سوی دیگر،‌ اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای هرگونه ممنوعیت آمریکا برای صادرات گازوئیل را رد و تأکید کرد چنین ممنوعیتی اعتماد به آمریکا به ‌عنوان شریک غرب را تضعیف خواهد کرد.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا