بین الملل

جنگ صهیونیست‌ها با بیمارستان‌های غزه/بیماران در یک قدمی شهادت

بیمارستان‌های غزه در وضعیت بحرانی به سر می‌برند و فعالیت برخی بیمارستان‌ها بر اثر بمباران رژیم صهیونیستی متوقف شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وضعیت بحرانی بیمارستان‌های غزه همچنان ادامه دارد و مدیر بیمارستان کمال عدوان اعلام کرده است که فعالیت این بیمارستان بر اثر بمباران‌ها متوقف شده، در حالی که بیش از ۵ هزار آواره در داخل بیمارستان پناه گرفته‌اند.

مدیر بیمارستان کمال عدوان افزوده است که ژنراتورهای این بیمارستان از کار افتاده‌اند و این وضعیت منجر به توقف فعالیت بخش‌های درمانی آن شده است.

مسئول بیمارستان کمال عدوان افزود که هیچ کس نمی‌تواند از بیمارستان خارج شود و کسی نمی‌تواند به جنوب غزه برود، چون بیمارستان در محاصره نظامیان صهیونیستی قرار دارد.

از طرفی درگیری بین نیروهای مقاومت و نیروهای اشغالگر در مجاورت بیمارستان الشفاء ادامه دارد.

«هشام مهنا»، سخنگوی کمیته بین المللی صلیب سرخ در غزه نیز اعلام کرد که در این شرایط امکان امدادرسانی و انجام وظایف در نوار غزه غیرممکن است. سخنگوی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ افزود که بیمارستان‌های غزه به میدان جنگ تبدیل شده‌اند و خارج شدن از بیمارستان‌ها غیرممکن است.

همچنین گفته شده است که هواپیماهای اشغالگر اسرائیل بمب‌های فسفری سنگین را در مجاورت بیمارستان القدس در غرب شهر غزه پرتاب کردند.

سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی هم هشدار داده است که سوخت مورد استفاده تنها ژنراتور بیمارستان رو به اتمام است و اگر بیمارستان به فعالیت خود ادامه ندهد، جان ۲۰۰ بیمار در خطر قرار می‌گیرد. سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی همچنین به الجزیره گفت: هزاران آواره در حیاط بیمارستان با کمبود آب و غذا جمع شده‌اند.

پیش از این نیز، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ اعلام کرده بود که ما خواهان حفاظت از جان غیرنظامیانی هستیم که در غزه به دام افتاده‌اند، چه کسانی که بخواهند از محل درگیری‌ها خارج شوند و چه در کسانی که بخواهند در محل درگیری‌ها باقی بمانند. صلیب سرخ بین الملل تاکید کرد که ما به شدت نگران شرایط ناامن تخلیه غیرنظامیان در نوار غزه هستیم.

به گفته صلیب سرخ بین الملل، منطقه جنوبی غزه برای پاسخگویی به نیازهای تعداد زیادی از آوارگان غزه مجهز نیست و بسیاری از آوارگان فلسطینی فاقد دسترسی به امکانات اولیه هستند.

صلیب سرخ بین المللی همچنین افزود که ۱۰۰ هزار آواره در غزه فاقد نیازهای ضروری زندگی هستند و وضعیت در غزه به سرعت در حال نزدیک شدن به یک فاجعه انسانی است.

از سوی دیگر، امیر قطر در تماس تلفنی جو بایدن رییس جمهور آمریکا با او بر ضرورت آتش بس فوری، جلوگیری از ریختن بیشتر خون مردم غزه، حمایت از غیرنظامیان و گشودن دایمی گذرگاه رفح تاکید کرد.

در عین حال آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا با شیخ محمد بن عبد الرحمن آل ثانی نخست وزیر وزیر خارجه درباره اوضاع غزه و جنگ گفت‌وگو کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کر که دو طرف در این گفت‌وگو انتقال مجروحان به خارج و کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را بررسی کردند.

وزرای خارجه آمریکا و قطر همچنین درباره ایجاد کریدوری امن برای خروج اتباع خارجی در نوار غزه گفت‌وگو کردند.

از سوی دیگر، «اسامه حمدان»، از رهبران حماس در مصاحبه با شبکه الجزیره اظهار داشت که طرف اسرائیلی مانع آزادی اسرایش است.

وی بیان داشت که تا زمانی که توافق نهایی نشود نمی‌توان گفت که به قرارداد مبادله اسرا نزدیک و یا دور شده‌ایم.

این رهبر حماس تاکید کرد که متن توافق مبادله اسرا به شکلی که اهداف را محقق کند، نهایی نشده است و رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند که بر مقاومت و میانجیگران فشار روانی وارد کند.

ابوحمدان افزود که حکمرانی غزه فلسطینی خواهد بود و اجازه دخالت به هیچ طرف خارجی را نخواهیم داد و برادران ما در رام الله باید بدانند که همه مورد هجوم و هدف اشغالگران قرار داریم.

او خاطر نشان کرد که «هر کسی که گمان کند که می‌تواند اراده و خواست مقاومت فلسطین را در هم شکند، سخت در اشتباه و توهم است.»

اسامه حمدان با تاکید بر اینکه زمان به نفع رژیم صهیونیستی نیست، توانایی مقاومت بیشتر از سطح پیشبینی و انتظارات دشمن بود.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا