بین الملل

درگیری پلیس ایتایلا با معترضان در رم

درگیری پلیس ایتایلا با معترضان در رم


شهروندان ایتالیا در چندین شهر این کشور دست به تجمعات اعتراضی در واکنش به افزایش هزینه‌های زندگی و سیاست‌های دولت زدند.

به گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، پایتخت ایتالیا روز گذشته -شنبه- شاهد درگیری میان نیروهای امنیتی و معترضانی بود که قصد داشتند به سمت دفتر نخست‌وزیری حرکت کنند. این تنش‌ها در شرایطی رقم خورد که در پی ناآرامی‌های هفته گذشته، تدابیر امنیتی در سراسر کشور تشدید شده است.

راهپیمایی رم که در طول روز با حضور گروه‌های مختلف از جمله فعالان چپ‌گرا و دانشجویان برگزار شد، در ساعت‌های پایانی به نزدیکی بنای «کولوسئوم» و سپس میدان «سانتا سوزانا» رسید.

با مسدود شدن مسیر منتهی به ساختمان نخست‌وزیری، گروهی از معترضان به سمت نیروهای امنیتی بطری، فشفشه و مواد انفجاری دست‌ساز پرتاب کردند. ماموران پلیس نیز برای متفرق کردن جمعیت از ماشین‌های آب‌پاش و باتوم استفاده کردند.

در جریان این زد‌وخوردها دست‌کم یک نفر مجروح شد. رسانه‌های ایتالیایی اعلام کردند پلیس پیش از آغاز راهپیمایی، ۲۸ نفر را به‌صورت پیشگیرانه بازداشت کرده بود.

هم‌زمان با پایتخت، شهرهای «ناپل»، «بولونیا» و «تورین» نیز صحنه تجمعات اعتراضی به افزایش هزینه‌های زندگی و سیاست‌های دولت بود که در بولونیا و تورین به درگیری‌های پراکنده با پلیس انجامید.

در میلان نیز در پی ناآرامی‌های هفته گذشته، ۵۰۰ نظامی در مرکز شهر مستقر شدند و بسیاری از فروشگاه‌ها ویترین‌های خود را با تخته پوشاندند.

«جورجیا ملونی»، نخست‌وزیر ایتالیا، پس از این رویدادها با انتشار پیامی در پلتفرم ایکس از نیروهای انتظامی قدردانی کرد و گفت که این نیروها در شرایطی که برخی گروه‌های خشونت‌طلب به‌دنبال ایجاد درگیری و آشوب در میدان‌های کشور بودند، امنیت شهروندان و حق تجمع مسالمت‌آمیز را تضمین کردند.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا