فالح الفیاض: ارادت مردم به قائد شهید در تاریخ معاصر بی سابقه است

رئیس سازمان حشد شعبی عراق گفت: قاد شهید، الگویی کم نظیر بود و سختیها و دشواریهای فراوانی را تحمل کرد و دلبستگی و ارادت مردم به قائد شهید در تاریخ معاصر ما بیسابقه است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج مردمی عراق، فالح الفیاض رئیس سازمان حشد شعبی در مراسمی که با حضور هیئتی به نمایندگی از رهبر ایران برگزار شد، گفت: مایه فخر و مباهات است که امروز در بزرگداشت شهید قائد آیتالله العظمی سید علی خامنهای (قدس سره) از ایشان یاد کنیم.
به گزارش ایرنا، وی افزود: قائد شهید نمونه یک خط مشی بینظیر بود و سختیها و ناملایمات را تحمل کردند و ارادت مردم به ایشان نیز در تاریخ معاصر ما بیسابقه است؛ اینکه رهبران در آغاز نبرد جان خود را فدا کنند این یک اتفاق بزرگ و بیسابقه است.
الفیاض تصریح کرد: تشییع قائد شهید در عراق نیز رویدادی پرطنین بود و جایگاه بزرگ این شهید والا مقام در میان بشریت را نشان داد و دفاع از کرامت و ارزشهای مقدس را بیدار کرد.
وی تأکید کرد: امام شهید امتی را تشکیل داد و وجدانی را زنده کرد و نیروهای شر نتوانستند مانع بصیرت ایشان شوند.
رئیس سازمان حشد الشعبی افزود: برخیها صدها میلیارد دلار برای تخریب چهره عراقیها و تغییر هویت آنها هزینه کردند، ملت عراق از طریق آیتالله العظمی سیستانی (دام ظله) مرجعیت دینی شیعیان و عشایر شریف توانست هویت و اصالت خود را با برگزاری مراسم تشییع باشکوه رهبر شهید، نشان دهد. تشییع قائد شهید ثابت کرد که عراق مهد شخصیتهای بزرگ است و مردم آن به هویت اصیل خود پایبند هستند و عشایر عراق از پیشگامان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید بودند.
الفیاض خاطرنشان کرد: برای یک رهبر غیرمعمول است که برای فداکاری خود قدم بردارد، اما خداوند به برخی از رهبران ویژگیهایی عطا کرده است که آنها را قادر میسازد از طریق شهادت خود به پیروزی دست یابند.
رئیس سازمان بسیج مردمی عراق گفت: ما در نیروهای حشد شعبی در مسیر فداکاری و جهاد هستیم . ما در حشد شعبی تعهد خود را در مسیر دفاع، فداکاری و پایداری تجدید میکنیم.







