مناقشه اوکراین در نهایت از طریق مذاکره پایان خواهد یافت


وزیر خارجه آمریکا گفت که ایالات متحده انتظار دارد تا جنگ اوکراین سرانجام از طریق مذاکرات پایان یابد.
به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «مارکو روبیو»، وزیر خارجه ایالات متحده، اظهار کرد که آمریکا انتظار دارد مناقشه اوکراین در نهایت از طریق یک راه حل مبتنی بر مذاکره پایان یابد، هرچند دستیابی به این هدف آسان نیست.
روبیو در مصاحبهای با پایگاه خبری «بریتبارت نیوز» گفت: «ما در چنین وضعیتی قرار داریم، وضعیتی که مذاکره در آن دشوار است و حلوفصل آن نیز آسان نیست».
وی همچنین افزود: «اگر فرصتی برای پایان دادن به این جنگ از طریق مذاکره فراهم شود، ایالات متحده همچنان مایل، قادر و آماده است تا نقش میانجی را ایفا کند. اما این کار آسانی نیست».
وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که ایالات متحده خواهان پایان یافتن جنگ است، اما در نهایت اولویتهای دیگری نیز در سراسر جهان دارد که بر آنها متمرکز است.
انتهای پیام/



