بین الملل

جدیدترین موضع گیری پادشاه اردن درباره غزه

ملک عبدالله دوم بار دیگر بر ضرورت ایجاد افق‌های سیاسی برای دستیابی به صلح عادلانه و همه جانبه بر اساس راه حل دو دولتی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری پترا، عبدالله دوم پادشاه اردن به موضع گیری درباره غزه پرداخت.

وی بار دیگر از جامعه جهانی خواست که اقدام فوری برای جلوگیری از بدتر شدن فاجعه انسانی در غزه به عمل آورد.

پادشاه اردن همچنین بر ضرورت تداوم حمایت از آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، به عنوان راه نجات حدود ۲ میلیون فلسطینی در غزه تاکید کرد.

وی درباره پیامدهای عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح هشدارداد و دستیابی به آتش بس فوری و پایدار در غزه و محافظت از غیرنظامیان را ضروری دانست.

ملک عبدالله دوم بار دیگر بر ضرورت ایجاد افق‌های سیاسی برای دستیابی به صلح عادلانه و همه جانبه بر اساس راهکار دو دولتی تاکید کرد.

آگهی
بین الملل

موضع‌گیری جدید اردن درباره غزه

وزیر خارجه اردن از اوضاع فاجعه بار غزه و ناکافی بودن کمک های ارسالی به این باریکه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن به موضع گیری جدید درباره غزه پرداخت.

وی با اشاره به وخامت شدید اوضاع در باریکه غزه افزود: اوضاع در غزه همچنان فاجعه بار است.

الصفدی با اشاره به ناکافی بودن کمک های ارسالی برای ساکنان غزه نیز گفت: کمک های ارسال شده حداقلی است و جوابگو نیازها نیست.

وزیر خارجه اردن همچنین با اشاره به هجمه علیه سازمان امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی( آنروا)، بیان کرد: آنروا جایگزینی ندارد و نمی توان نقش این سازمان را نادیده گرفت و از آن بی نیاز شد.

الصفدی تاکید کرد: آنروا قبل از هفتم اکتبر نیز در معرض هجمه و ترور سیاسی قرار داشته است.

این در حالی است که روز گذشته طارق یاساریویچ، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در ژنو گفت: بسته بودن گذرگاه رفح ما را در وضعیت دشواری از نظر جابجایی کادر پزشکی و همچنین انتقال کارمندان سازمان ملل متحد و تیم های پزشکی قرار می دهد.از همه مهمتر آخرین کمک های پزشکی واصله به غزه پیش از ۶ می بود. توانستیم برخی کمک ها را تقسیم کنیم اما کمبود به ویژه کمبود سوخت برای راه اندازی بیمارستانها شدید است. مهمترین مشکل در حال حاضر کمبود سوخت است. برای تکمیل فعالیت های موسسات بهداشتی و سایر شرکا در این بخش بین ۱.۴ تا ۱.۸ میلیون لیتر سوخت در ماه نیاز است.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا