سیاسی

خودتأمینی؛ راهکار کاهش محدودیت انرژی صنایع

خودتأمینی؛ راهکار کاهش محدودیت انرژی صنایع


عضو کمیسیون انرژی مجلس در بازدید از فولاد مبارکه، گفت: در برنامه هفتم ظرفیت‌های قانونی مناسبی برای سرمایه‌ گذاری صنایع بزرگ در میادین گازی و توسعه نیروگاه‌ های خودتأمین پیش‌بینی شده است؛مسیری که ضمن کمک به کاهش ناترازی انرژی کشور،زمینه تأمین مستمر انرژی صنایع را فراهم می‌کند.

به گزارش ایلنا، مالک شریعتی نیاسر، عضو کمیسیون انرژی مجلس، در بازدید از فولاد مبارکه با اشاره به دستاوردهای صنعتی کشور اظهار کرد: این مجموعه از مرحله طراحی و ساخت عبور کرده، به بهره‌برداری رسیده و امروز با ظرفیتی چند برابر ظرفیت اسمی خود فعالیت می‌کند. این دستاورد را باید نمادی از خودباوری، تکیه بر ظرفیت‌های داخلی کشور و توان علمی و فناوری جوانان عزیز ایران دانست.

وی افزود: به‌ویژه پس از حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به این قلب صنعتی کشور، رکوردی بی‌نظیر در بازسازی و راه‌اندازی مجدد آن به ثبت رسید. این اتفاق به‌خودی‌خود می‌تواند برای نسل‌های آینده و جوانانی که امروز می‌خواهند وارد عرصه صنعت و فناوری شوند، یک الگو باشد و امید آنان را نسبت به آینده درخشان ایران افزایش دهد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در گام دوم انقلاب اسلامی نیز رهبر شهیدمان در آن بیانیه بسیار مهم و بلند، این وعده را مطرح کردند که جوانان ایران در چهل سال دوم، ان‌شاءالله اهداف انقلاب اسلامی را با سرعت و قدرت بیشتری محقق خواهند کرد.

شریعتی نیاسر در خصوص برنامه کمسیون انرژی برای عدم برزو مشکل برای صنایع در زمستان بیان کرد: مجلس نیز در برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تلاش کرده‌ایم از طریق قانون‌گذاری، پشتیبانی‌های لازم را از بخش صنعت و تولید کشور داشته باشیم. یکی از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه، احکام پیش‌بینی‌شده در قانون برنامه هفتم پیشرفت است.

وی ادامه داد: در ماده ۱۵ این قانون،به صنایع بزرگ اجازه داده‌ایم که در صورت سرمایه‌گذاری در میادین گازی کشور، متناسب با میزان سرمایه‌گذاری خود از گاز استحصال‌شده از میادین داخلی بهره‌مند شوند. این ظرفیت قانونی از یک سو به کاهش ناترازی انرژی کشور کمک می‌کند و از سوی دیگر زمینه تأمین یکپارچه، مستمر و بدون قطعی سوخت و خوراک مورد نیاز صنایع بزرگ را فراهم می‌سازد.

نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: در حوزه تأمین برق نیز رویکرد مشابهی دنبال شده است. توسعه نیروگاه‌های خودتأمین، اعم از نیروگاه‌های فسیلی، سیکل ترکیبی و تجدیدپذیر، از جمله تکالیفی است که برای صنایع در نظر گرفته‌ایم. هدف این است که صنایع بتوانند برق مورد نیاز خود را به شکلی مطمئن تأمین کنند و با قطعی برق و محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی مواجه نشوند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به خود تامینی فولاد مبارکه، گفت: گروه فولاد مبارکه در این حوزه پیشتاز بوده و برنامه تأمین ۶۰۰ مگاوات برق را دنبال کرده است. امیدواریم این مسیر توسعه بیشتری پیدا کند و با سرعت بالاتری شاهد تکمیل و بهره‌برداری از تمامی فازهای این نیروگاه باشیم.

 



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا