سیاسی

سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود

سخنگوی سپاه با مقایسه جنگ تحمیلی ۸ ساله و جنگ ۱۲ روزه، هر دو را نبردهای نیابتی به رهبری آمریکا علیه ایران دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی‌محمد نائینی معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگویی، در برنامه‌ای که از شبکه افق پخش شد، به مقایسه جنگ تحمیلی ۸ ساله و جنگ ۱۲ روزه پرداخت و اظهار داشت: «هر دو جنگ، ایران را در برابر جبهه استکبار جهانی تنها دید. در جنگ ۸ ساله، هر دو ابرقدرت وقت و برخی کشورهای منطقه در جنگ نیابتی علیه ایران حضور داشتند. در جنگ ۱۲ روزه نیز رژیم صهیونیستی به نیابت از ناتو و با طرح عملیاتی هماهنگ‌شده با اتحادیه اروپا و دولت ترامپ عمل کرد.

وی افزود: در هر دو جنگ، آمریکا نقش محوری داشت؛ از آغاز جنگ، پشتیبانی در طول آن و تا پایان آن. در جنگ ۸ ساله، پس از عملیات والفجر ۸ و کربلای ۵، زمانی که معادله قدرت به نفع ایران تغییر کرد، آمریکا برای جلوگیری از بالندگی انقلاب اسلامی، قطعنامه ۵۹۸ را مطرح کرد. سپس مستقیماً وارد جنگ شد، به نفتکش‌ها، سکوهای نفتی و حتی هواپیمای مسافربری ایران حمله کرد و با حمایت گسترده از ارتش عراق، مدیریت جنگ را در دست گرفت.

سردار نائیلی در ادامه به جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: وقتی رژیم صهیونیستی در برابر حملات موشکی پیوسته و مخرب ایران مستاصل شد، آمریکا با یک اقدام نمایشی به مراکز هسته‌ای رژیم صهیونیستی حمله کرد و خواستار توقف درگیری‌ها

آگهی
دکمه بازگشت به بالا