سیاسی

نشریات دانشجویی عقلانیت را در دانشگاه ها تکثیر می کنند

معاون فرهنگی وزیر علوم در اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی گفت: نشریات دانشجویی عقلانیت را در دانشگاه ها تکثیر می کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 13 بعد از سه روز گردهمایی فعالین نشریات دانشجویی در دانشگاه فردوسی مشهد پایان یافت و برگزیدگان این جشنواره در با حضور معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم معرفی و تقدیر شدند.

کلانتری، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در بخشی از مراسم اختتامیه این جشنواره به وضعیت جنبش دانشجویی بعد از پایان دفاع مقدس در ایران اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی تاثیراتی در متن جامعه اروپا، خاورمیانه و ملل خواهان استقلال داشت اما دولت پس از جنگ، روند عادی سازی روابط را در پیش گرفت و به این شکل بسیاری از ظرفیت های جنبش دانشجویی را به درون معطوف کرد و مانع از گسترش این ظرفیت عظیم شد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: در طول تاریخ مسأله فلسطین همواره مساله اصلی جنبش دانشجویی ایران و جهان بوده است و به رغم کاربست تمام ابزارها برای سرکوب آن، امروزه مساله غزه و فلسطین به مساله محوری جریان های دانشجویی دنیا تبدیل و مساله فلسطین محور بازسازی جنبش دانشجویان شده و به تدریج بسط و گسترش خواهد یافت و تبدیل به جنبش ضدسلطه می شود که دامن غرب و آمریکا را می گیرد.

وی با طرح این سوال به سخنان خود ادامه داد که وظیفه ما در این کارزار رسانه ای دشوار چیست و در پاسخ گفت: ما در شرایط نابرابر رسانه ای هستیم و در جبهه رسانه ای ضعف داریم‌. البته داشته های ما زیاد است اما در مقایسه با جبهه دشمن با مالکیت اکثر پلتفرم ها (سکوهای نشر اخبار) قابل مقایسه با توان و داشته های ما نیست.

کلانتری ادامه داد: توان و داشته های ما در متن جوامع تکثیر شده و باید این امر را پاس داریم، توانی که فراتر از مناسبات در سطح رسمی و سازوکارهای اداری است. دانشگاه‌ها وظیفه دارند تا هسته های مقاومت را با کارزار رسانه ای در متن جوامع تکثیر و هسته های مقاومت و حمایت از ملت فلسطین را شکل دهند.

وی گفت: قطع و یقین نماد عقلانیت و مدنیت در متن دانشگاه ها مجموعه های رسانه ای و نشریات دانشجویی هستند، این هم به این علت است که اساسا نوشتار فضلی بر گفتار دارد و گفتار پیچیده بر احساسات است. همه اندیشه‌ها باید اجازه بیان داشته باشند

معاون فرهنگی وزیر علوم ادامه داد: نگاشتن همراه با تفکر و طمأنینه است، عاقبت اندیشی در نوشتار بیشتر از گفتار است و مهار احساسات که گفتار را به خود می پیچد در نوشتار بسی کمتر است؛ بنابراین تلألو حقیقت در نوشتار بیش از گفتار است و باید این حقیقت طلبی و حقیقت جویی و حقیقت نگاری را پاس داشت.

وی افزود: دانشجویان این امر را در نشریات خود تکثیر کرده و نشریات عقلانیت را در دانشگاه ها تکثیر می کنند. کسی که اهل تفکر است، نمی تواند خشونت طلب باشد و صلح جو و حامی ارزش های اصیل انسانی و الهی نباشد؛ بنابراین باید چنین ظرفیت هایی را پاس داریم‌. همچنین اخذ مجوز نشریات را بیشتر تسهیل کنیم تا هر اندیشه ای فرصت ارائه نقد و نظر خود را داشته باشد و فضایی برای گفت و گوی مکتوب و معقول باشد. اگر چنین کاری کنیم، متن جامعه هم از این مواهب برخوردار خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خطاب به دانشجویان نشریات دانشجویی گفت: خواهشمندم خط قرمزهای خودساخته بنده و سایر مسئولان را کنار بگذارید و طاقت و تحمل خود را بالا ببرید، باید به جوانانی که امام و رهبری به آنها اعتماد کرده اند، اعتماد کرده و از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

برگزیدگان

فردین دارابی میدانی (نفر اول و سوم در رشته مقاله فرهنگی و اجتماعی و دینی و قرآنی برگزیده)، محمدامین برغمدی (با نشریه دغدغه از دانشگاه علامه طباطبائی برگزیده دوم نشریات برگزیده فرهنگی اجتماعی)، متین شریفی (نفر اول برگزیده نشریات برگزیده فرهنگی و اجتماعی با نشریه عصر)، یوسف حجتی مقدم (برگزیده اول بخش مصاحبه)، مهشید افشاری (برگزیده اول بخش یادداشت)، صبا اسماعیلی (برگزیده اول بخش طنز و کاریکاتور)، مائده داوودی (برگزیده اول بخش مجازی) بودند.

دیگر برگزیدگان جشنواره امسال محمد فتح الهی، حسین محیاپور، علی اصغر مصدقی، پارسا عزتیان، حدیثه کثیرلو، محمد رسول گنجی، سیده ثمین سجادی، نگار رحیمی، آیدا ابوطالبی، یاسر مظفری، ریحانه شهسواری، پگاه کاظمی، نازیلا کاظمی، احسان نیکویی زاده، نازیلا کانی، مانده پوسی، محمدرضا اسدی، مریم شریفی،حسن ابراهیمی، مصطفی فروش گوهری، رضا رضائی فر ( در سه بخش برگزیده سوم) بودند.

بر این اساس، ابوالفضل نیکوکار، فاطمه ایزدی بیدانی، ابو الفضل نیکوکار، سرمه گودرزی، کیمیا نجفی، ملیکا بهزادی، نرگس بامداد بجستانی، سید محمود کمال آرا، امیررضا نوبخت، احسان اصغری، ملیکا فتاحی، آرین محزون، فاطمه یاوری، سبحان میرجلیلی، مجتبی ذوالانواری، فاطمه سلحشور، محمد محمدی، زهرا دهقان، یونس فرزین فرد، مانده علی محمدی، مریم فخری، عماد جعفری نجف آبادی، علیرضا کریم خانی، محمد امین برغمدی از برگزیدگان بخش های مختلف این جشنواره است.

افزون بر این، فرزانه لگزیان، محمد مهدی بهرامی تبار، ایمانه کریمی، آرزو سادات عمرانی، سید یاسر اشرفی، نجمه صادقی دوست، بهاره حسینی محراب، هنگامه الهی فرد، فاطمه تولائی، نگار رادفر، بنیامین معتضدیان، علی اکبر فضلی شهری، هنگامه الهی فرد، سید محمد جواد کیش بافان، هنگامه الهی فرد، محبوبه سادات مشیریان، جواد جوان، عبدالوکیل عالمی زاده، علی اکبری، سعید مظاهر (برگزیده در دو بخش)، محمد حقانی نیا، پریا فرخی، امیر رضا قره پرک، زهرا سیدی اقا بیگ، شادی گله دار (برگزیده در دو بخش)، سید محمد حسین مدرس مصدق، زهرا متجدد، محدثه قهرمانلو از دانشجویان برگزیدگان این جشنواره بودند که مورد تجلیل قرار گرفتند.

فاطمه حمزوی، فاطمه پوستین دوز، آیدا کلانتری، فاطمه جزینی، قیه خادم نیا (برگزیده در دو بخش)، مینا تاجیک، لیلی بنی هاشمی، زهرا سعیدی، نگار صیادی، نرگس علنقیان، امیر سالار صحرارو، کوثر ملک پور ( برگزیده در دو بخش)، سیده فاطمه مرتضوی، (برگزیده در دو بخش) بهزاد جلالی، بهزاد جلالی، غلامرضا فعله گری، علیرضا امین فر، علی رضایی، سحر برهانی، الهام شکوهی مهر، بابک کریم زاده، محمد صادق رهبانی، فاطمه فودازی، علی جویافر، مریم اکبری، نسرین سعادتی و مهدی اکبری نیز از دیگر برگزیدگان جشنواره تیتر بودند.

انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا