شهرستان ها

احیای حمام دوره صفویه روستای «حسن رباط»

اصفهان – حمام تاریخی دوره صفویه روستای «حسن رباط» با کاربری موزه مردم شناسی به مناسبت دهه فجر افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آهنگ خدمت‌رسانی در چهل و پنجمین فجر پیروزی انقلاب اسلامی در شهرها و روستاهای استان اصفهان نواخته شده است امروز نیز این آهنگ، روزیِ مردمان روستای حسن رباط از توابع شهرستان میمه بود.

بهره‌برداری از ۲ طرح عمرانی به مناسبت دهه فجر جریان خدمت را در روستای حسن رباط پر رنگ و لعاب‌تر کرد و لبخند رضایت را بر چهره روستاییان نشاند.

بهره‌برداری از حمام تاریخی حسن رباط یکی از این پروژه‌ها بود، حمامی تاریخی که باقیمانده از دوره صفویه بوده و از سال ۱۳۹۷ به همت تیم فعال در حوزه آثار تاریخی و گردشگری دشت بستان عملیات خاکبرداری و احیای آن آغاز و در نهایت به همت دهیاری و شورای اسلامی روستای حسن رباط به بهره برداری رسید.

بهره‌ برداری از حمام تاریخی و موزه مردم‌شناسی با ۲۷ میلیارد ریال اعتبار

محمد امیری، رئیس شورای اسلامی روستای حسن رباط در خصوص بهره برداری از این پروژه به خبرنگار مهر می‌گوید: این پروژه به منظور ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در این روستا به بهره برداری رسیده است.

وی با اشاره به اعتبار ۲۷ میلیارد ریالی برای بهره برداری از این پروژه اظهار می‌کند: زمان بهره‌برداری از پروژه حمام تاریخی حسن رباط نیز ۵ سال بوده و زیربنای این حمام ۲۳۰ متر است.

رئیس شورای اسلامی روستای حسن رباط با بیان اینکه حمام تاریخی حسن رباط با کاربری موزه مردم شناسی بهره برداری شده است، اضافه می‌کند: تاکنون اهالی روستا نسبت به ایجاد فضای نمایشگاهی از صنایع دستی و مشاغل قدیمی روستای حسن رباط در این موزه همکاری خوبی داشته‌اند و انتظار این است که تا تکمیل همه فضای نمایشگاهی این همکاری وجود داشته باشد.

احیای حمام دوره <a href='https://sayeb.ir/tag/%d8%b5%d9%81%d9%88%db%8c%d9%87'>صفویه</a> روستای «حسن رباط»

وی با تاکید بر اینکه وجود ظرفیت‌های مناسب طبیعی و تاریخی گردشگری در روستای حسن رباط نیازمند ایجاد زیرساخت برای جذب گردشگران را دارد، می‌افزاید: این مهم تنها با همت و مشارکت اهالی روستا محقق خواهد شد.

امیری در ادامه با اشاره به پروژه روشنایی تفرجگاه و پارک کوهستان با اعتبار ۳۸ میلیارد ریال به طول ۲ هزار و ۲۰۰ متر اظهار می‌کند: همچنین یک دستگاه لودر با اعتبار ۵۸ میلیارد ریال و یک کامیون بنز تک ۱۰ تن با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال از محل تسهیلات اخذ شده برای دهیاری روستای حسن رباط خریداری شد.

بسته پیشنهادی برای جذب گردشگر روستاهای میمه تدوین شود

اما سیدمحمدرضا کاظمی طبا، فرماندار شاهین شهر و میمه مهمان ویژه آئین بهره برداری از موزه مردم شناسی روستای حسن رباط بود؛ وی ضمن تبریک چهل و پنجمین فجر پیروزی انقلاب اسلامی و قدردانی از پیگیری برای خدمات ارائه شده در این روستا به خبرنگار مهر می‌گوید: سرعت اجرای پروژه‌های عمرانی و گردشگری در روستای حسن رباط قابل قبول بوده است.

احیای حمام دوره <a href='https://sayeb.ir/tag/%d8%b5%d9%81%d9%88%db%8c%d9%87'>صفویه</a> روستای «حسن رباط»

فرماندار شاهین شهر و میمه با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه میمه اظهار می‌کند: این منطقه از همه ظرفیت‌های گردشگری در حوزه تاریخی، طبیعی و صنعتی برخوردار است و در این راستا نیاز است تا بسته‌های پیشنهادی برای جذب گردشگر در این منطقه تدوین شود.

وی با اشاره به اینکه روستاهای حسن رباط، موته و لوشاب همراه با شهرداری لای بید می‌توانند در کنار هم با برنامه‌ریزی مناسب گردشگران را حداقل به مدت سه روز در منطقه نگهدارند، اضافه می‌کند: این امر نیاز به همکاری بین بخشی دارد.

احیای حمام دوره <a href='https://sayeb.ir/tag/%d8%b5%d9%81%d9%88%db%8c%d9%87'>صفویه</a> روستای «حسن رباط»

کاظمی‌طبا در خصوص روکش آسفالت جاده میمه – حسن رباط نیز اظهار می‌کند: ۹۰ هزار تن قیر برای روکش آسفالت جاده‌های روستایی میمه تخصیص یافته که طی ۶ ماه نخست سال آینده اجرایی خواهد شد، در این راستا اولویت‌ها از سوی بخشدار مشخص و بر اساس آن روکش آسفالت انجام خواهد شد.

بهار عمرانی در بهمن ماه هر سال رنگ و روی تازه‌تری می‌گیرد و می‌توان گفت که بهره برداری از این ۲ پروژه در دولت سیزدهم اقدامی امیدآفرین برای روستاییان و همچنین زیرساختی برای مهاجرت معکوس به روستاها خواهد بود.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا