اشعری: شهید ظریفی در مسیر تأمین امنیت کشور از جان خود گذشت

مشهد- فرمانده قرارگاه منطقهای ثامنالائمه (ع) گفت: شهید حسین ظریفی در مسیر اطاعت از ولایت، تأمین امنیت کشور و ادامه راه شهدا مجاهدت کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرتیپ پاسدار قربانمحمد اشعری در مراسم اربعین شهادت سردار پاسدار شهید حاج حسین ظریفی در مشهد، با اشاره به سالها همراهی و همرزمی با این شهید اظهار کرد: شهید ظریفی از فرماندهان مجاهدی بود که در مناطق مختلف کشور و جبهه مقاومت، مسیر دفاع از امنیت و آرمانهای انقلاب اسلامی را دنبال کرد.
فرمانده قرارگاه منطقهای ثامنالائمه (ع) با اشاره به سابقه همکاری خود با شهید ظریفی در سیستان و بلوچستان افزود: زمانی که شهید ظریفی در سراوان مسئولیت داشت، حضور و همراهی او برای ما مایه آرامش و اطمینان بود و هرگاه اتفاقی در منطقه رخ میداد، با او تماس میگرفتم و از وضعیت مطلع میشدم.
وی با بیان اینکه شهید ظریفی در مناطق مختلفی از کشور و جبهه مقاومت به مجاهدت پرداخت، ادامه داد: او در کوهها، دشتها و مناطق مختلف، از کردستان و سیستان و بلوچستان تا سوریه، در مسیر مجاهدت گام برداشت و سرانجام به آرزوی دیرینه خود رسید.
اشعری با اشاره به نقش سردار شهید شوشتری در برقراری امنیت پایدار در سیستان و بلوچستان بیان کرد: شهید ظریفی برای اطاعت از ولایت، تأمین امنیت این سرزمین و ادامه مسیر شهدا از جان خود گذشت و در مسیر شهدایی همچون سردار شوشتری حرکت کرد.
فرمانده قرارگاه منطقهای ثامنالائمه (ع) همچنین با اشاره به حضور خانوادههای شهدا، ایثارگران، رزمندگان، همرزمان و مسئولان از نقاط مختلف کشور در مراسم اربعین شهید ظریفی گفت: شهید ظریفی حتی پس از شهادت نیز میزبان مهمانان خود است و امیدواریم در روز قیامت دستگیر و شفاعتکننده همرزمان و دوستداران خود باشد.







