شهرستان ها

برگزاری دوره استعدادسنجی در مدارس علمیه کردستان

سنندج ـ مدیر حوزه علمیه کردستان از برگزاری دوره استعدادسنجی طی سال گذشته در مدارس علمیه کردستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین افتتاحیه سال تحصیلی مدارس علمیه استان کردستان ظهر دوشنبه با حضور اساتید و کادر مدارس علمیه این استان در دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین نادر رنجبر در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: با زحمات شما عزیزان کارهای خوبی در مدارس علمیه کردستان انجام شده است و بار اصلی کار مدرسه بر عهده مدیران، کادر و اساتید مدرسه است و هر زحمتی که در این راستا کشیده می‌شود بسیار ارزشمند بوده زیرا برای کسی کار می‌کنید که عنایت ایشان به شما ویژه است.

مدیر حوزه علمیه استان کردستان عنوان کرد: هر زحمتی که در این زمینه کشیده شود قطعاً مورد توجه و عنایت امام زمان (عج) قرار خواهد گرفت.

طلاب باید زمینه دیندار شدن مردم در جامعه را فراهم کنند

این استاد حوزه علمیه تاکید کرد: طلبه‌ای که تربیت می‌شود و به درد جامعه و دین اسلام می‌خورد، زمینه دیندار شدن مردم در جامعه می‌شود اجر و پاداش آن به اساتید وی می‌رسد.

حجت‌الاسلام و المسلمین رنجبر بیان داشت: دوستان عزیز در این زمینه زحمات بسیاری کشیده‌اند و رتبه بندی که توسط قم اعلام شده است، گویای این مهم است.

حجت الاسلام و المسلمین رنجبر تصریح کرد: ما در سال تحصیلی گذاشته تلاش داشتیم که به صورت متناوب از مدارس علمیه استان سرکشی داشته و با طلاب ارتباط داشته باشیم و در این راستا سعی کرده‌ایم که برنامه‌های متنوعی داشته باشیم.

مدیر حوزه علمیه استان کردستان گفت: در مباحث آموزشی برنامه‌های خوبی همانند راه‌اندازی درس خارج داشتیم که به صورت مجازی راه‌اندازی شد که در این زمینه ۷۳ طلبه استان حضور پیدا کردند، با توجه به اینکه در بحث خارج ما در کردستان مشکلات زیادی داریم.

این استاد حوزه اظهار کرد: دریافت مجوز امتحان شفاهی هر ۳ سطح را برای استان کسب کردیم و امروز در هر ۳ سطح طلاب ما در خود استان آزمون‌های شفاهی را می‌دهند.

حجت‌الاسلام و المسلمین رنجبر افزود: راه‌اندازی مرکز تخصصی مشاوره اسلامی یکی از کارهای مهمی بود که انجام گرفت ولی تا رسیدن به اهداف ایده آل راه زیادی پیش‌رو داریم.

لزوم ایجاد رشته‌های جدید در مدارس علمیه

وی با اشاره به اینکه باید به فکر ایجاد رشته‌های جدید در مدارس علمیه این استان باشیم، بیان داشت: در صورت عملی شدن این طرح طلبه‌هایی که امکان نیست در قم حضور پیدا کنند می‌توانند مدارج علمی و درسی خود را در همین استان ادامه دهند.

مدیر حوزه علمیه استان کردستان گفت: یکی دیگر از برنامه‌های حوزه علمیه کردستان در سال تحصیلی گذشته برگزاری المپیاد علمی استانی و کشوری بود که آن را به بهترین نحو ممکن برگزار کردیم.

کسب مجوز سه مدرسه بلند مدت سطح سه در کردستان

وی با اشاره به اینکه مجوز برای ۳ مدرسه بلندمدت سطح سه در استان را کسب کرده‌ایم، یادآور شد: برگزاری امتحانات شفاهی طلاب مدارس علمیه استان کردستان تقریباً هر ۳ ماه یک بار انجام شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین رنجبر ابراز داشت: در بخش کارهای پژوهشی؛ برگزاری ۲ دوره تربیت مربی تدریس مهارت‌های پژوهشی را داشته‌ایم.

مدیر حوزه علمیه استان کردستان گفت: همچنین در سال تحصیلی گذشته افتتاح پژوهش سرا انجام و پژوهش تابستانه را در مدارس برگزار کردیم و از سوی دیگر نشریات مدارس را پیگیری کردیم و امیدواریم که روزی برسد که هر مدرسه برای خود نشریه‌ای داشته باشد.

این استاد حوزه علمیه افزود: برگزاری جشنواره علامه حلی، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در مدارس علمیه از دیگر اقدامات حوزه‌های علمیه استان است.

مدیر حوزه علمیه استان کردستان گفت: در بحث تهذیب هم کارهای خوبی در سطح استان همانند برگزاری جلسات اخلاق با حضور اساتید برجسته، مسابقات قرآنی و… داشتیم که برگزیدگان این مسابقات به رقابت‌های کشوری اعزام شدند.

حجت الاسلام و المسلمین رنجبر ادامه داد: برگزاری دوره استعدادسنجی در سال گذشته در مدارس علمیه استان کردستان انجام شد و در حوزه مباحث تبلیغی هم، دوره‌های مختلفی برای روحانیون در سنندج، مشهد و قم برگزار و امسال هم در مریوان برگزار شد که طلاب امین در این برنامه‌ها شرکت کردند.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا