شهرستان ها

بعضی از روستاهای شهرستان بهار روزانه ۲۰ دقیقه آب دارند

همدان-نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت:با تغییرات اقلیمی و شرایط منطقه و کاهش بارندگی‌ها و همچنین مصرف نادرست، کم آبی در شهرستان تشدید شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست بررسی وضعیت آب شهرستان بهار ظهر امروز با حضور نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل آبفای استان همدان، مدیر اجرایی قرارگاه سازندگی استان همدان و معاون فرماندار بهار در ارتباط با پروژه‌های آبرسانی شهرستان بهار برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دهیاران و شوراهای شهرستان بهار به بیان مشکلات در حوزه آب از جمله تحت پوشش نبودن برخی روستاها، فرسودگی شبکه و خرابی تأسیسات آبرسانی، خارج شدن تعدادی از چاه‌ها از مدار آبرسانی، عدم لایروبی قنوات و چشمه‌ها، عدم نظارت صحیح بر کار پیمانکاران، نزدیکی آب شرب و فاضلاب به هم در برخی روستاها و آلودگی آب‌های زیر زمینی، عدم تأمین برق برای تجهیز چاه‌ها در چهار روستا، عدم تأمین مخزن ذخیره آب، نبود آبدار در بعضی روستاها با حقوق کم آبدار، فعالیت چاه‌های غیرمجاز پرداختند.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس اظهار کرد: با تغییرات اقلیمی و شرایط منطقه و کاهش بارندگی‌ها و همچنین مصرف نادرست، کم آبی در شهرستان تشدید شده است به گونه‌ای که برخی از روستاهای شهرستان در ۲۴ ساعت، کمتر از ۲۰ دقیقه آب دارند!

فتح الله توسلی افزود: با توجه به منابع آبی سطحی در شهرستان بهار شامل چاه، چشمه و قنات و نبود منابع آبی پایدار، تغییرات اقلیمی و کاهش بارش‌ها منابع آبی روستاها را تهدید می‌کند.

وی با بیان اینکه برای اجرای طرح جهاد آبرسانی و کاهش تنش آبی در روستاها قراردادی در قالب محرومیت زدایی بسته شده است، گفت: راه اندازی مجتمع آبرسانی حسین آباد عاشوری و مجتمع آق‌بلاغ، مشکل چندین روستا را حل خواهد کرد و امیدواریم هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ با اشاره به وضعیت روستاها بیان کرد: روستاهایی که تحت پوشش آبفا نیستند، برای بهره‌مندی از آب پایدار و سالم باید تحت پوشش قرار گیرند زیرا در صورت تحت پوشش قرار گرفتن روستاها، شرکت می‌تواند برای رفع مشکلات و تأمین منابع به صورت تخصصی وارد شود و برنامه‌ریزی‌های لازم برای مدیریت صحیح منابع آبی موجود را انجام دهد و برای سالیان بعد نیز تدابیری بیندیشد.

توسلی بر ضرورت مراقبت و جلوگیری از هدر رفتن آب و سرریز شدن از مخازن تاکید کرد و گفت: سرریز شدن آب و همچنین فرسودگی شبکه، باعث اتلاف میلیون‌ها لیتر آب می‌شود که باید اعتبار قابل توجهی برای اصلاح شبکه اختصاص یابد.

وی افزود: با توجه به اینکه برخی از روستاهای شهرستان با تانکر آبرسانی می‌شود، وجود یک تانکر جوابگوی نیاز نیست و باید به صورت اضطراری، تانکر آبرسانی در شهرستان تأمین شود.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا