شهرستان ها

بودجه شهر را به خارج از اقبالیه نبرید/زیرساخت‌های ورزشی اولویت دارند

بودجه شهر را به خارج از اقبالیه نبرید/زیرساخت‌های ورزشی اولویت دارند


امام‌جمعه اقبالیه، با تأکید بر ضرورت هزینه‌کرد اعتبارات شهرداری در داخل این شهر گفت: در شرایطی که اقبالیه از زیرساخت‌های ورزشی کافی برخوردار نیست، بهتر است منابع مالی شهر برای توسعه امکانات ورزشی و احداث زمین‌های چمن کوچک هزینه شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، حجت‌الاسلام حمید علی‌بخشی، امام‌جمعه اقبالیه، درباره تخصیص بودجه شهرداری این شهر به تیم‌های ورزشی اظهار کرد: منظور من از این موضوع، حمایت از تیم خاصی نبوده است؛ بلکه تأکید دارم مسئولانی که درباره بودجه شهر تصمیم می‌گیرند و برنامه‌های عمرانی را پیگیری می‌کنند، تلاش کنند اعتبارات اقبالیه به خارج از شهر هدایت نشود و در داخل این شهر به مصرف برسد.

وی افزود: اگر قرار است بودجه‌ای به حوزه ورزش اختصاص یابد، اقبالیه ورزشکاران و قهرمانان شناخته‌شده‌ای در رشته‌های مختلف از جمله کبدی، فوتبال و کشتی دارد که برخی از آن‌ها در سطح ملی و بین‌المللی افتخارآفرینی کرده‌اند.

امام‌جمعه اقبالیه با اشاره به کمبود زیرساخت‌های ورزشی در این شهر بیان کرد: جامعه ورزشی اقبالیه پویا و فعال است، اما از امکانات و زیرساخت‌های لازم برخوردار نیست. در چنین شرایطی، این پرسش مطرح است که آیا تخصیص اعتبارات ورزشی شهر به تیمی که هنوز به اقبالیه تعلق ندارد، اولویت دارد؟

علی‌بخشی درباره وضعیت تیم مورد بحث نیز گفت: من اطلاعات دقیقی درباره این تیم ندارم، اما شنیده‌ام که پیش‌تر یکی از کارخانه‌داران از آن حمایت مالی می‌کرده و اکنون این حمایت متوقف شده است. همچنین گفته می‌شود قرار است در آینده سند این تیم به نام باشگاه شهید زکریا شیری منتقل شود؛ با این حال، تا این لحظه این تیم متعلق به اقبالیه نیست.

وی تأکید کرد: نظر من این است که به‌جای هزینه‌کرد بودجه شهر برای چنین اقدامی، منابع مالی صرف تقویت زیرساخت‌های ورزشی اقبالیه شود؛ برای مثال، می‌توان با احداث چند زمین چمن کوچک و زمین فوتسال، امکان فعالیت ورزشی را برای جوانان شهر فراهم کرد.

امام‌جمعه اقبالیه با اشاره به نام شهید زکریا شیری اظهار کرد: اگر امروز از خود این شهید درباره چنین هزینه‌ای سئوال می‌کردیم، به نظر من، ایشان نیز ترجیح می‌دادند این منابع برای فراهم‌کردن امکانات ورزشی و خدمت به جوانان شهر هزینه شود.

علی‌بخشی در پایان با تأکید بر احترام خود به مسئولان استان و شهرستان گفت: نسبت به مرکز استان، استاندار، فرماندار، شهردار و اعضای شورای شهر مشکلی ندارم و برای همه این عزیزان احترام قائلم؛ اما با توجه به ظرفیت‌های ورزشی اقبالیه، ضروری است زیرساخت‌های این حوزه تقویت شود و اعتبارات شهر در مسیر توسعه امکانات مورد نیاز شهروندان قرار گیرد.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا