شهرستان ها

بیش از ۱۵ تن فراورده خام دامی ضبط و ۷ پرونده قضایی تشکیل شد

اراک- مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بیش از ۱۵ تن فراورده خام دامی ضبط و هفت پرونده قضایی تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فتاحی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۱۵ هزار و ۲۵۶ کیلوگرم فرآورده در ۱۰ روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در جریان ۲ هزار و ۵۴۰ مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ضبط موقت شده و نمونه‌برداری‌ها برای تعیین تکلیف این فرآورده‌ها به آزمایشگاه ارسال شده‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: ۲ هزار و ۱۸۳ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی در این مدت از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی این استان کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج‌شده است.

وی ادامه داد: ۱۶۴ مورد غیربهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این مدت شناسایی، ۱۰ مورد نمونه‌برداری و ۷ مورد نیز به مراجع قضائی معرفی شده است.

فتاحی گفت: هفت هزار و ۶۶ رأس دام سبک در ۱۰ روز ابتدایی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و ۱۳۰ تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال‌شده است.

وی افزود: ۸۳۵ رأس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌های دام استان مرکزی کشتار و ۲۰۶ تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال‌شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به ضبط تعداد ۵۹ رأس لاشه دام سبک و سنگین اظهار کرد: به دنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاه‌های دام استان طی ۱۰ روز اول طرح، سه هزار و ۴۰۴ کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های این استان ضبط‌شده است.

فتاحی از تولید هزار و ۴۷۵ تن گوشت مرغ در ۱۰ روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی خبر داد و گفت: این میزان گوشت از کشتار ۷۰۴ هزار و ۲۵۵ قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی استان استحصال‌شده است.

وی به تعداد هفت هزار و ۴۶ قطعه طیور ضبطی در کشتارگاه‌های طیور استان اشاره کرد و ادامه داد: ۹ هزار و ۶۶۷ کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری در کشتارگاه‌های طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج‌شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار کرد: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآورده‌های خام دامی) از روز شنبه ۱۳ اسفندماه در این استان آغازشده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می‌یابد.

فتاحی افزود: ۵۶ گروه متشکل از ۸۴ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را بر عهده‌دارند.

وی ادامه داد: ۱۹۶۰ واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد نظارت قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضا) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع‌رسانی کنند.

منبع خبرگزاری مهر

آگهی
دکمه بازگشت به بالا