شهرستان ها

تخصیص ۳۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه اردبیل

اردبیل – رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان منابع به استان اردبیل تخصیص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، داود شایقی بعدازظهر پنجشنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه در اردبیل اظهار کرد: مهلت جذب اعتبارات سال ۱۴۰۰ تا پایان شهریور ماه تمدید شده و قرار است در ۲۰ روز باقی مانده تمام دستگاه‌های اجرایی تلاشی جدی به‌کار گیرند تا تخصیص ۱۰۰ درصدی اتفاق بیافتد.

وی خاطرنشان کرد: از ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تخصیص منابع به استان یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان آن استانی بوده که مسئولیت توزیع و تخصیص آن با فرمانداران بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل به یک هزار و ۵۰۰ پروژه عمرانی زخمی و نیمه تمام در استان اشاره کرد و گفت: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها با اولویت تکمیل این طرح‌ها تزریق منابع را انجام داده اند.

شایقی ادامه داد: یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان نیز از محل سفر رئیس جمهور به استان اختصاص یافته تا با اولویت آب، راه و راه آهن به عنوان پروژه‌های پیشران استان تخصیص یابد.

وی افزود: ۳۰۰ میلیارد تومان از منابع استانی تخصیص یافته در سال گذشته نقدی و ۸۰۰ میلیارد تومان نیز اسناد خزانه بوده است.

۳۰۰ میلیارد تومان شهریورماه به راه آهن پرداخت می‌شود

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به ابرپروژه راه آهن اردبیل – میانه اشاره و تصریح کرد: این پروژه در سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب داشت که تا پایان سال مالی ۸۰۰ میلیارد تومان به این پروژه پرداخت شد که یک جهش ۴ برابری را در تزریق اعتبارات این پروژه شاهد هستیم.

شایقی بیان کرد: راه آهن اردبیل – میانه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا شاهد بهره برداری از این پروژه عظیم ریلی باشیم.

وی اظهار کرد: امسال نیز برای راه آهن اردبیل در ردیف بودجه ۳۶۰ میلیارد تومان منابع پیش بینی شده که ما به این منابع قانع نیستیم و به دنبال جذب منابع تهاتر نفت و انعقاد قرارداد با قرارگاه خاتم الانبیا هستیم تا به روند اجرای این طرح عظیم سرعت دهیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ادامه داد: ۳۰۰ میلیارد تومان تا آخر شهریورماه برای راه آهن منابع نقد تزریق خواهد شد و با توجه به وعده رئیس جمهور و احتمال انجام سفر دوم در سال جاری باید به هر شکل ممکن راه آهن اردبیل به میانه به سرانجام برسد.

شایقی خاطرنشان کرد: مجری این پروژه شرکت استانی نیست و بیشترین مشکل ما در این حوزه است که امیدواریم با تلاش مضاعف شرکت زیرساخت این خط ریلی هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود.

بهره‌مندی تمام بزرگراه‌ها از ردیف بودجه ملی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل ادامه داد: با اخذ ماده ۲۳ و مجوز اجرایی برای محور بزرگراهی پارس‌آباد به سربند و سربند به مشگین‌شهر به طول ۱۳۷ کیلومتر و گرمی به بیله سوار به طول ۸۹ کیلومتر تمامی پروژه‌های بزرگراهی استان دارای ردیف بودجه ملی شده اند تا دغدغه‌ای در این زمینه نداشته باشیم.

شایقی افزود: بعد از راه آهن توسعه بزرگراه به ویژه بزرگراه شمال به جنوب در اولویت قرار گرفته که در این زمینه نیز پرداخت ۷۵۰ میلیارد تومان منابع را با رشد ۵ برابری نسبت به بودجه مصوب شاهد بودیم.

وی تأثیر تزریق این اعتبارات را افتتاح ۵۲ کیلومتر بزرگراه در ماه‌های اخیر اعلام کرد و گفت: قدردان زحمات و تلاش‌های مدیریت راه و شهرسازی استان هستیم که در این زمینه تحول انقلابی را رقم زدند.

آبرسانی و تکمیل سدها اولویت سوم

عضو شورای اداری استان اردبیل با بیان اینکه در کنار راه آهن و توسعه بزرگراه‌ها آبگیری سد گیوی و عمارت در جنوب و شمال استان در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گرفته است، اظهار کرد: با این اقدام در کنار تأمین منابع آب پایدار آبرسانی به روستاها و مناطق عشایری را نیز شاهد بودیم که این امر جلوی مهاجرت روستاییان را گرفته است.

شایقی خاطرنشان کرد: با تلاش بسیج سازندگی و آبفای استان آبرسانی به ۴۵۴ روستا در اولویت قرار گرفته و در کنار آن تکمیل مجتمع‌های آبرسانی جزو برنامه‌ریزی‌های اصلی است.

وی گفت: در کنار این اقدامات تکمیل مراکز بهداشتی – درمانی، ایجاد زیرساخت در شهرک‌های صنعتی و گلخانه‌ای و کمک به سرمایه گذاران در عملیاتی کردن طرح‌های اقتصادی از دیگر برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری ها در استان است.

منبع خبرگزاری مهر

آگهی
دکمه بازگشت به بالا