شهرستان ها

ثبت 25 میلی‌متری میانگین بارش‌ها در استان مرکزی / آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان

ثبت 25 میلی‌متری میانگین بارش‌ها در استان مرکزی / آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان
استان مرکزی / آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان" width="" height="800">


مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی گفت: از ساعت 6:30 صبح پنجشنبه تا ساعت 6:30 صبح امروز شنبه به صورت میانگین حدود 25 میلی‌متر بارندگی در سطح استان ثبت شده است. در این راستا تمامی دستگاه‌های اجرایی امدادی و خدمات‌رسان به دلیل صدور هشدار نارنجی در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.

به گزارش ایلنا، سید مرتضی میری به میزان بارش‌های ثبت شده در شهرستان‌های استان مرکزی اشاره داشته و در این رابطه افزود: بیشترین میزان بارندگی در این بازه زمانی مربوط به شهرستان خمین با 49.7 میلی‌متر و پس از آن شهرستان محلات با 47 میلی‌متر و همچنین شهرستان دلیجان با 29 میلی‌متر بوده است.

وی به حجم بارندگی‌ها در سایر شهرستان‌های استان اشاره کرده و ادامه داد: همچنین بارندگی‌ها در شهرستان آشتیان 18.6 میلی‌متر، شهرستان اراک 17.7 میلی‌متر، شهرستان خنداب 12.9 میلی‌متر، شهرستان ساوه 12.6 میلی‌متر، شهرستان فراهان 9.6 میلی‌متر و شهرستان زرندیه 5.8 میلی‌متر بارندگی ثبت شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی اظهار داشت: با توجه به صدور هشدار نارنجی از سوی اداره‌کل هواشناسی این استان، تمامی دستگاه‌های اجرایی امدادی و خدمات‌رسان از روزهای گذشته در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند و تیم‌های عملیاتی در سراسر استان نیز آمادگی لازم برای خدمات‌رسانی را دارند.

میری به موضوع همکاری با سایر استان‌های همجوار در شرایط بحرانی اشاره داشته و در این رابطه تصریح کرد: با توجه به هم‌جواری استان مرکزی با استان لرستان و همچنین صدور هشدار قرمز برای آن استان، مرکزی به عنوان معین لرستان نیز آمادگی لازم را برای پشتیبانی و امدادرسانی احتمالی اعلام کرده است.

وی به موضوع نقاط حادثه‌خیز و یا مستعد آب‌گرفتگی در سطح استان اشاره کرده و در این خصوص بیان داشت: مناطق حادثه‌خیز و مستعد آب‌گرفتگی در استان مرکزی شناسایی شده و تیم‌های عملیاتی با حضور به موقع در این مناطق، اقدامات لازم را برای رفع مشکلات و نیز مدیریت پیامدهای بارندگی انجام می‌دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی به عوامل ایجاد آب‌گرفتگی در برخی معابر اشاره داشته و تأکید کرد: با وجود تأکیدهای مکرر برای نگهداری و پاک‌سازی مسیرهای انتقال آب، اما گاهی عواملی مانند گل‌ولای، خار و خاشاک همراه با جریان بارندگی موجب انسداد این مسیرها و نیز بروز آب‌گرفتگی می‌شود.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا