شهرستان ها

جمشیدی: پل روستای سراگاه تالش با اعتبار ۶ میلیارد تومانی احداث می شود

تالش- فرماندار تالش با اشاره به اجرای آسفالت به طول دو کیلومتر در روستای طولارود بالا این شهرستان گفت: پل روستای سراگاه تالش با اعتبار ۶ میلیارد تومانی احداث می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا جمشیدی ظهر یکشنبه در بازدید از روند اجرای آسفالت روستای طولارود بالا و پل در حال احداث روستای سراگاه گفت: آسفالت روستای طولارود بالا در مسیری به طول دو کیلومتر و با اتبار ۵ میلیارد تومانی در حال اجرا است.

وی افزود: پروژه احداث پل روستای سراگاه نیز با اعتباری بیش از شش میلیارد تومان در حال احداث است که پس از بهره‌برداری، تردد و دسترسی ساکنان منطقه را تسهیل خواهد کرد.

جمشیدی سه‌ساری در ادامه با اشاره به بازدید از محل‌های پیشنهادی احداث کارخانه آسفالت شهرداری تالش تصریح کرد: بهبود وضعیت معابر شهری یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان است و لازم است با تأمین آسفالت مورد نیاز، هیچ معبری در سطح شهر بدون روکش آسفالت باقی نماند.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا