دستگیری سارق خودروهای لوکس در گیلان


سارق ۳۸ ساله خودروهای لوکس در گیلان، در عملیات ضربتی پلیس دستگیر شد.
به گزارش ایلنا از رشت، جانشین انتظامی استان گیلان با اشاره به ارجاع پرونده سرقت یک دستگاه خودروی لکسوس و کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی از یک مغازه شیرآلات در رشت، گفت: پیگیری موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
سرهنگ قاسم جانعلیپور، با اشاره به هویت غیربومی متهم ۳۸ ساله افزود: بررسیها نشان داد متهم با سوژهیابی در سایتهای اینترنتی، سوءاستفاده از تلفن رانندگان اینترنتی و اغفال مالکان به بهانه خرید، ابتدا خودروی اپتیما را در قزوین و سپس یک دستگاه لکسوس را در گیلان به سرقت برده و با استفاده از همان خودروها، دست به سرقتهای متقلبانه از اصناف زده است.
جانشین فرمانده انتظامی گیلان گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با بهرهگیری از اقدامات فنی و پایش دوربینها، رد متهم را در چند استان رصد و سرانجام وی را با دریافت نیابت قضائی در عملیاتی غافلگیرانه به همراه خودروی لکسوس و چندین پلاک جعلی دستگیر کردند.
سرهنگ جانعلیپور با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، بر ضرورت تجهیز خودروها به ابزارهای بازدارنده و هوشیاری شهروندان در معاملات بستر فضای مجازی تأکید کرد.
انتهای پیام/