شهرستان ها

دستگیری ۲ سارق به عنف در کمتر از ۲۴ ساعت در شیراز

دستگیری ۲ سارق به عنف در کمتر از ۲۴ ساعت در شیراز


فرمانده انتظامی شهرستان شیراز از شناسایی و دستگیری ۲ سارق به عنف سابقه‌دار خبر داد که با ضرب و جرح یک شهروند، اقدام به سرقت وسایل شخصی وی کرده بودند.

به گزارش ایلنا، سرهنگ اسماعیل زراعتیان اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره سرقت به عنف در روستای کرونی شهرستان شیراز، شناسایی و دستگیری سارقان به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۴۰ سلطان‌آباد قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس تحقیقات خود را آغاز کردند و در کمتر از ۲۴ ساعت موفق شدند هویت ۲ سارق به عنف سابقه‌دار را شناسایی کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز ادامه داد: مأموران پس از هماهنگی قضایی، در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه سارقان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

زراعتیان گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای ادامه تحقیقات تحویل پلیس آگاهی شدند و بررسی‌ها برای کشف سرقت‌های احتمالی دیگری که از سوی این افراد به وقوع پیوسته، ادامه دارد.

وی با تأکید بر اینکه پلیس شهرستان شیراز برای مقابله با سارقان و ارتقای احساس امنیت در جامعه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا