شهرستان ها

رونمایی از ۳۳ خودرو و موتورسیکلت امدادی در چهارمحال و بختیاری؛ تعیین تکلیف استخدام نیروهای شرکتی هلال‌احمر تا ۱۰ روز آینده

رونمایی از ۳۳ خودرو و موتورسیکلت امدادی در چهارمحال و بختیاری؛ تعیین تکلیف استخدام نیروهای شرکتی هلال‌احمر تا ۱۰ روز آینده


عضو شورای‌ عالی جمعیت هلال‌احمر کشور در آیین رونمایی از ۳۳ خودرو و موتورسیکلت امدادی ناوگان هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری گفت : فرآیند جذب سهمیه استخدامی بخشی از نیروهای شرکتی شاغل در جمعیت هلال‌احمر تا ۱۰ روز آینده مشخص می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدصادق اسلامی روز چهارشنبه در آیین رونمایی از ۳۳ خودرو و موتورسیکلت امدادی مربوط به ناوگان هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری با اشاره به تعیین‌تکلیف بخشی از نیروهای شرکتی شاغل در جمعیت هلال‌احمر با استفاده از این سهمیه استخدامی افزود: تا ۱۰ روز آینده فرآیند جذب این سهمیه مشخص می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات مطلوب در سطح ملی برای ارتقای خدمات جمعیت هلال‌احمر گفت: بخشی از نگرانی مربوط به وجود تجهیزات نوین و کارآمد برای ارتقای توان امداد و نجات در عملیات‌ها برطرف شده است و سالانه خودروهای امدادی کارآمد به ناوگان این مجموعه افزوده می‌شود.

اسلامی چهارمحال و بختیاری را جزو استان‌های کوهستانی و دارای مناطق سخت‌گذر ایران اعلام کرد و افزود: شعبه‌های جمعیت هلال‌احمر در مناطق کوهستانی به خودروهای کمک‌دار نوین و تجهیزات کارآمد نیاز دارند و در همین ارتباط، به‌روزرسانی خودروهای امداد و نجات و تجهیزات در دستور کار است.

وی شماره‌گذاری خودروهای امدادی را یکی از چالش‌های جمعیت هلال‌احمر دانست و یادآور شد: جمعیت هلال‌احمر به‌دنبال تخصصی‌سازی فعالیت‌ها است.

عضو شورای‌عالی جمعیت هلال‌احمر کشور با اشاره به اختصاص یک‌هزار دستگاه خودروی امدادی و تجهیزات نوین برای نوسازی ناوگان خودرویی و امدادی جمعیت هلال‌احمر خاطرنشان کرد: به‌طور میانگین برای خرید هر دستگاه خودروی امدادی بدون در نظر گرفتن تجهیزات، ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه می‌شود.

 نقش‌آفرینی در پدافند غیرعامل و ضرورت تجهیز به امکانات نوین

معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز در این آیین گفت: ایران در شرایط تحریم و محاصره دریایی، هوایی و زمینی قرار دارد و جمعیت هلال‌احمر در این شرایط برای تأمین اقلام دارویی و امدادرسانی به مردم نقش‌آفرین است.

 سردار محمدعلی قمی با اشاره به تلاش جمعیت هلال‌احمر برای تأمین اقلام دارویی مورد نیاز کشور در شرایط کنونی افزود: هلال‌احمر در متن جامعه حضور دارد و اقدامات امیدآفرین انجام می‌دهد.

وی با اشاره به ضرورت مقابله با تهدیدهای دشمن در حوزه پدافند غیرعامل اظهار داشت: در همین راستا جمعیت هلال‌احمر در کارگروه‌های زیرمجموعه شورای پدافند غیرعامل نقش‌آفرینی می‌کند.

قمی تجهیز تمامی حوزه‌های امدادی جمعیت هلال‌احمر به امکانات و تجهیزات نوین را ضروری اعلام کرد و افزود: نیروها و امدادگران این جمعیت در حوادث و بحران‌ها مسئولیت جست‌وجو، جابه‌جایی مصدوم، اسکان موقت در چادر و پناهگاه، کمک به آسیب‌دیدگان، مراقبت جمعی و توزیع مایحتاج عمومی را بر عهده دارند.

وی با اشاره به نقش هلال‌احمر در جنگ‌های تحمیلی اخیر برای کمک به حادثه‌دیدگان یادآور شد: جمعیت هلال‌احمر در جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم روحیه ایثار، شجاعت و ازخودگذشتگی خود را ثابت کرد؛ بنابراین برای امدادرسانی به‌موقع به مردم و آسیب‌دیدگان به تجهیزات و خودروهای نوین و کارآمد نیاز دارد.

معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به تهدیدهای اخیر رئیس‌جمهور آمریکا اظهار داشت: در همین راستا طرح «شهید سلامی» تهیه و مسئولیت‌هایی از سوی جمعیت هلال‌احمر پذیرفته شد.

قمی با اشاره به تجهیزات و ماشین‌آلات تخصیصی به جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری گفت: این اقدامات امیدآفرینی در جامعه را به دنبال دارد؛ اما دشمن برای ایجاد فتنه و اختلاف در کشور تلاش می‌کند.

تقویت زیرساخت‌های امدادی چهارمحال و بختیاری ضروری است

استاندار چهارمحال و بختیاری در آیین رونمایی و الحاق ناوگان خودرویی و تجهیزات نوین امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان، با قدردانی از حمایت‌های رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور و تلاش مجموعه مدیریتی این نهاد، اظهار داشت: جمعیت هلال‌احمر همواره در خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم در حوادث و بحران‌ها قرار دارد و از امدادرسانی در سیل، زلزله، برف و کولاک تا سوانح جاده‌ای و حوادث غیرمترقبه، نقش مؤثری در نجات جان انسان‌ها ایفا می‌کند.

جعفر مردانی  با اشاره به شرایط جغرافیایی استان و وجود مناطق کوهستانی، صعب‌العبور و زلزله‌خیز افزود: با توجه به مخاطرات طبیعی و شرایط خاص استان، تقویت زیرساخت‌های امدادی، نوسازی تجهیزات و افزایش توان عملیاتی نیروهای امدادگر یک ضرورت جدی است.

وی با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی متخصص و آموزش‌دیده تصریح کرد: در کنار تجهیز ناوگان امدادی، حضور نیروهای متعهد، فداکار و متخصص نقش تعیین‌کننده‌ای در ارائه خدمات به‌موقع، اسکان اضطراری و حمایت از آسیب‌دیدگان دارد.

مردانی همچنین با اشاره به پیش‌بینی شرایط جوی و اخطاریه‌های هواشناسی، بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان برای مواجهه با حوادث احتمالی تأکید کرد.

وی ابراز امیدواری کرد با تداوم حمایت‌های مجموعه کشوری و استانی جمعیت هلال‌احمر، توان امدادرسانی و آمادگی چهارمحال و بختیاری برای مدیریت بحران‌های احتمالی بیش از پیش ارتقا یابد.



انتهای پیام/

آگهی
دکمه بازگشت به بالا