شهرستان ها

رویکرد تحولی برای ترویج معارف/ اجتماع «قرار مهدوی» برپا می شود

ساری- دبیر ستاد اقامه نماز مازندران با اشاره به رویکرد تحولی ستاد، فرهنگ سازی برای ترویج معارف را امری الزامی بیان کرد و گفت: یکی از کارهای مهم تدوین سند تحول در افق ۲۰ ساله در استان است.

حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با گرامیداشت دهه فرهنگی ترویج معارف نماز که از ۲۱ مردادماه شروع شده است، به برنامه‌های ستاد در این دهه اشاره کرد و گفت: معرفی خدماتی ستاد اقامه نماز در سه دهه گذشته و تجدید نظر درباره رویکرد جدید و تحولی بر اساس ابداعات، نوآوری‌ها و پیشنهادات برای فرهنگسازی معارف ضروری به نظر می‌رسد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های ستاد در قالب منشور هدفمند دنبال و پیگیری می‌شود، افزود: در سال‌های اخیر سند تحول افق ۲۰ ساله نماز با رویکرد یافتن ضعف‌ها و قوت‌ها، تهدیدها، فرصت‌ها، در حوزه‌های سخت افزاری و نرم افزاری متناسب با ظرفیت دستگاه‌های اجرایی تهیه شده است.

حجت الاسلام ابراهیمی یادآور شد: برنامه‌هایی به صورت تفاهمنامه اختصاصی و عمومی با رویکرد عناوین آموزشی، فرهنگی، پژوهشی تنظیم و بومی سازی شد و همه ساله این برنامه به صورت تفاهمنامه از سند ۲۰ ساله برش و در به دستگاه‌های اجرایی داده می‌شود و دستگاه‌ها فعالیت‌ها را به صورت مستند در اختیار در سامانه سجاده بارگذاری می‌کنند.

دبیر ستاد اقامه نماز مازندران یادآور شد: همچنین هیئتی نیز به نام هیئت ارزیابی با ریاست مدیر ستاد اقامه نماز استان، نماینده ولی فقیه و استاندار و دو نفر نماینده از دستگاه اجرایی و کارشناس با نظارت ستاد اقامه نماز کشور کل دستگاه‌ها را ارزیابی می‌کنند و نمره‌های توصیفی داده می‌شود و ۳۵ درصد امتیاز در طرح شهید رجایی برای دستگاه‌ها لحاظ می‌شود.

حجت الاسلام ابراهیمی به برپایی ۲۹ اجلاس سراسری ستاد اقامه نماز کشور و پیام مقام معظم رهبری در این اجلاس اشاره کرد و آن را دلیل بر اهمیت نماز دانست و گفت: قرآن کریم، اولین مسئولیت دولت اسلامی را اقامه نماز می‌داند به همین منظور آئین نامه‌ای توسط هیئت وزیران مصوب شد و دستورالعملی را وزیر کشور به صورت بخشنامه به استانداران ابلاغ کرده است و استانداران مسئول شورای اقامه نماز استان هستند و و فرمانداران در سطح شهرستان‌ها مسئول شورای اقامه نماز شهرستان‌ها هستند.

وی با اظهار اینکه راه اندازی مرکز تخصصی در قم و مشهد در ارتباط با مسئله و امر نماز، معرفت بخشی آن و مسائل معارف دینی و پاسخ به شبهات متناسب با مقتضیات زمان راه اندازی شده است، گفت: در سطح استان این مسئله را بومی سازی کردیم و اساتیدی در دانشگاه و حوزه علمیه که دوره‌های تخصصی را از مرکز تخصصی قم دیدند به عنوان استاد برای هر دستگاه اجرایی و مراکز مختلف به صورت رایگان اعزام می‌کنیم.

حجت الاسلام ابراهیمی گفت: این اساتید برای مربیان مهد کودک، مربیان نهضت سوادآموزی، دهیاران و پرستاران، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مسائل و احکام را تشریح می‌کنند و آموزش می‌دهند.

دبیر ستاد اقامه نماز مازندران، فرهنگ کردن نماز ظهر عاشورا را از کارهای ستاد اقامه نماز بیان کرد و گفت: در دهه فرهنگی ترویج معارف، نشست نماینده ولی فقیه برای گروه‌های مؤثر برگزار شد و خیران مسجدساز و افراد یا دارای آثار هنری شاخص تحلیل شدند.

وی تبلیغات محیطی، نمایشگاه کتاب و آثار هنری، برپایی تجمعی با عنوان قرار مهدوی همزمان با روز جهانی مسجد را از دیگر برنامه‌ها ذکر کرد.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا