شهرستان ها

نخستین دوره مسابقات قهرمانی پرش با اسب در شمال برگزار شد

ساری- نخستین دوره مسابقات قهرمانی پرش با اسب مازندران پس از گذشت بیش از دو دهه با شرکت ۴۳ سوارکار در ۶ رده رقابتی در مازندران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید بشیر جعفری، رئیس هیأت سوارکاری مازندران شامگاه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری این مسابقات اظهار کرد: این رقابت‌ها برای نخستین‌بار در سطح قهرمانی استان و پس از سال ۱۳۸۲ برگزار شده و حضور ۴۳ سوارکار در ۶ رده مختلف، زمینه مناسبی برای ارزیابی توان فنی ورزشکاران و شناسایی استعدادهای این رشته فراهم کرده است.

وی افزود: برگزاری چنین رقابت‌هایی می‌تواند به افزایش تجربه سوارکاران، ارتقای سطح فنی مسابقات و فراهم شدن زمینه حضور ورزشکاران مستعد استان در رقابت‌های ملی کمک کند.

نتایج مسابقات در رده‌نونهالان:

مقام اول: مرزا امینی با اسب بادلی، مقام دوم: کیانا مهربانی با اسب الیشا ومقام سوم: رهام علی‌نژاد با اسب لاکی جان.

رده نوجوانان: مقام اول: رضا عمرانی با اسب سحرناز، مقام دوم: کوثر غریب با اسب چسلی و مقام سوم: سینا مطلبی با اسب گیبو بوی.

رده مالکین اسب:مقام اول: محمد صالح سرایی و مقام دوم: رضا شیخ‌الملوکی با اسب کانفیدنت

رده اسب‌های زایچه ایران:مقام اول: رضا عمرانی با اسب پارکو، مقام دوم: حسن ملا محسن با اسب سان فایر و مقام سوم: علیرضا رباط با اسب یونیکا

رده اسب‌های جوان ۵ و ۶ ساله: مقام اول: رضا شیخ‌الملوکی با اسب مای دریم کچر و مقام دوم: سینا مطلبی با اسب گیبو بوی

رده بزرگسالان:مقام اول: یوسف اوتقی با اسب رامی بوی، مقام دوم: سام محسن‌پور با اسب گیبر و مقام سوم: رضا جلالی با اسب میسی‌سی‌پی.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا