وقوع حادثه آتشسوزی در واحد تولیدی فوم و ابر شهرک صنعتی حاجیآباد


فرماندار شهرستان اراک گفت: یکی از واحدهای تولیدی و صنعتی فوم و ابر در شهرک صنعتی حاجیآباد این شهرستان دچار حادثه آتشسوزی شد، اما با تلاش آتشنشانان و نیروهای عملیاتی حریق این واحد تولیدی و صنعتی مهار شد.
به گزارش ایلنا، عبدالرضا حاجعلیبیگی به تشریح جزئیات این حادثه اشاره کرده و افزود: این حادثه آتشسوزی ساعتی پیش در یکی از واحدهای تولیدی و صنعتی فوم و ابر شهرک صنعتی حاجیآباد رخ داد. در این راستا بلافاصله نیروهای آتشنشانی و امدادی در محل حاضر شدند و عملیات اطفای حریق را آغاز کردند.
وی ادامه داد: با تلاش نیروهای آتشنشانی، حریق به صورت کامل مهار شده و هماکنون نیروهای آتشنشانی در محل حادثه مشغول انجام عملیات لکهگیری و بررسی برای اطمینان از خاموشی کامل کانونهای احتمالی حریق هستند و تا زمان اطمینان کامل از رفع هرگونه کانون احتمالی در محل حضور خواهند داشت.
فرماندار شهرستان اراک اظهار داشت: حجم بالای دود حادثه ناشی از سوختن مواد و ترکیبات مورد استفاده در فرایند تولید فوم و ابر بوده و نشانهای از گسترش حریق یا خارج شدن آن از کنترل نیست. این حادثه هیچگونه سرایتی به واحدهای مجاور نداشته است. علت حادثه و میزان خسارات احتمالی در دست بررسی است.
انتهای پیام/

