شهرستان ها

پاکمهر: تجهیز مرکز تحقیقات سرطان برست نیازمند افزایش بودجه اس

بجنورد- نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در راستای تشخیص زودهنگام و کنترل سرطان زنان و درمان‌های نوین نیازمند افزایش ردیف بودجه تجهیز و نوسازی مرکز تحقیقات سرطان برست است.

سید محمد پاکمهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به  ادامه بررسی بودجه بخش سلامت لایحه بودجه ۱۴۰۵ و پیشنهادات واصله نمایندگان و ارائه گزارش نهایی به کمیسیون تلفیق خبر داد و گفت: در نشست کمیسیون بهداشت درمان و با حضور مسئولانی از جمعیت هلال احمر، جهاد دانشگاهی و سازمان تامین اجتماعی  اعتبارات این دستگاه ها در لایحه بودجه ۱۴۰۵ بررسی شد.

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: مسئولان هلال احمر پیشنهادات خود را برای اعمال در لایحه بودجه ۱۴۰۵ ارائه کردند و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تمامی این پیشنهادات به دلیل اهمیت موضوع و پیش بینی تکالیف  در برنامه هفتم پیشرفت موافقت کردند و نمایندگان عضو تلفیق نیز قول همکاری دادند.

نماینده مردم بجنورد ، گرمه ، جاجرم ، مانه ، سملقان و رازو جرگلان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: یکی از مهمترین پیشنهادات مطرح شده تامین بالگرد اطفای حریق و آمبولانس بود.

پاکمهر با اشاره به پیشنهادات مطرح شده در مورد جهاد دانشگاهی برای پیش‌بینی در لایحه بودجه ۱۴۰۵، ادامه داد: جهاد دانشگاهی در راستای تشخیص زودهنگام و کنترل سرطان زنان و درمان‌های نوین در استان‌های کشور نیازمند افزایش ردیف بودجه تجهیز و نوسازی مرکز تحقیقات سرطان برست است بنابراین مقرر شد حدود یک همت برای این مهم دیده شود تا بتوانیم شبکه ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام را تکمیل کرد.

آگهی
دکمه بازگشت به بالا